Redactia.ro
Home » Monden » Două foste concurente la ”Românii au talent” au 80 de kilograme împreună. Cum au reușit

Două foste concurente la ”Românii au talent” au 80 de kilograme împreună. Cum au reușit

Două foste concurente ale show-ului ”Românii au talent” au slăbit miraculos și au siluete de invidiat acum. Este vorba despre Alina Dincă, care a participat de curând și la X Factor și despre Cristina Bondoc. Cele două foste colege fac în continuare muzică și, chiar dacă sunt la depărtare, ele tot mai păstrează legătura. De asemenea, au slăbit în zece ani, aproape 80 de kilograme împreună.

Două foste concurente la ”Românii au talent” au slăbit 80 de kg împreună

Cristina Bondoc și Alina Dincă sunt două foste concurente ale emisiunii ”Românii au talent”, care au scăpat de lupta cu kilogramele. Ele au dat jos, timp de zece ani, aproape 80 de kg împreună. Cristina Bondoc a slăbit 25 de kilograme în 5 luni.

Cristina Bondoc a avut 90 de kilograme, la 1, 57 metri și cu multă ambiție a reușit să slăbească natural, fără să apeleze la operații de tăiere a stomacului. Concret, a ținut o dietă ”după capul ei” și a alergat mereu. Acum, are 65 de kilograme și la fel, face sport. De asemenea, nu a renunțat la pasiunea sa pentru muzică.

„Eu am slăbit 25 de kilograme în 5 luni. Am avut 90 de kilograme la 1,57 metri. Am slăbit natural, nu mi-am tăiat stomacul. Am ţinut o dietă după capul meu şi am făcut alergare uşoară. Acum am 65 de kilograme şi fac în continuare sport. Predau muzică online şi înregistrez piese când am inspiraţie”,  spus Cristina pentru Click.ro

Alina Dincă a apelat la medic

Și Alina Dincă a învins lupta cu kilogramele. Fosta concurentă la Românii au talent, dar care a participat de curând și la X Factor, a ajuns la 55 de kilograme, de la 110. Nu a fost ușor și a avut  nevoie de timp și multă rabdare pentru a ajunge la astfel de kilograme. A strâns de-a lungul timpului bani pentru a merge în Turcia și a se opera de stomac.

”Am să vă povestesc despre Motivaţie. Despre cum mi-am transformat frustrările în motivaţie. Ştiu, veţi spune că e foarte greu să faci asta când ai 110 kg (eu) şi te uiţi în dulap şi vezi că nu-ţi mai vine nimic. Te uiţi printre pantofi şi toţi te strâng.

Observi că nici măcar pijamalele nu îţi mai vin sau nu te mai cuprinde nici o geacă de iarnă. De unde vine motivaţia când vezi toate astea? Mulţi dintre noi se blazează, mulţi se complac în situaţia în care sunt şi merg mai departe aşa. Sunt oameni care mor din cauza obezităţii, din cauza maldărului ăluia de grăsime care le îngroapă organele, fără să le mai permită să funcţioneze.

Poate că sunt prea dură în exprimare, dar cred că trebuie să ne trezim puţin şi să ne întrebăm: De ce? De ce ajungem în punctul ăsta? Dar cred că deja e tardiv pentru unii să se gândească. Mai bine să ne întrebăm cum putem să rezolvăm problema asta şi am să vă spun eu cum am rezolvat. Totul pleacă de la Creier! Dacă nu ne motivăm singuri, nimeni nu o va face. După 2 ani în care am strâns bani, m-am aşezat într-o seară pe pat şi am numărat tot ce strânsesem. Îmi făcusem deja analizele preoperatorii şi mă programasem la operaţie. Mi-am zis că dacă e voia lui Dumnezeu să mă operez, când voi număra banii, vor fi exact cât am nevoie. Nu a fost uşor după operaţie. Am slăbit 18 kg în prima lună, dar mă luptam cu poftele. Iată-mă, după 2 ani, la 55 de kg”, povesteşte Alina pe blogul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: