Redactia.ro
Home » Știri » Două gravide au murit din cauza coronavirusului. De ce nu au putut fi salvate

Două gravide au murit din cauza coronavirusului. De ce nu au putut fi salvate

Doua gravide ucise de COVID-19

Două femeie însărcinate și infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. Prima femeie în vârstă de 31 de ani gravidă în cinci luni a murit la Spitalul din Baia Mare, iar cea de-a doua în vârstă de 39 de ani a murit în ambulanță în drum spre spital.

Două gravide au murit din cauza coronavirusului. De ce nu au putut fi salvate

Două femei însărcinate diagnosticate cu COVID-19 au murit din cauza infecției. Prima femeie a murit la spitalul din Baia Mare, fiind însărcinată în cinci luni.

Cea de-a doua, în vârstă de 31 de ani însărcinată în 28 de săptămâni, a fost internată la spitalul Județean Arad, dar joi femeia s-a simțit rău.

Cadrele medicale au decis să o transfere de urgență la spitalul din Timișoara. În drum spre spital starea cestea s-a agravat, pacienta intrând în stop cardio-respirator. Medicii de la Spitalul Timișoara au încercat să o resusciteze, dar acesteia îi scăzuse foarte multe nivelul de oxigen din sânge, fiind una dintre complicațiile severe ale infecției de COVID-19.

Din nefericire, medicii nu au reușit să o mai salveze pe femeie, fiind nevoiți să declare decesul. Direcția de Sănătate Publică Arad a deschis o anchetă pentru a stabili care a fost motivul care a dus la această tragedie.

În drum spre Spitalul Judeţean Timişoara, pacienta a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitată, intubată şi resuscitată din nou la Unitatea de Primiri Urgenţe din Timişoara, unde a decedat”, a declarat Horea Timiş, șeful DSP Arad.

Tragedia unei familii din Pitești. Mama și fiica au murit din cauza COVID-19, iar tatăl se luptă să trăiască

Povestea tragică a familiei Ciopleiaș a înmărmurit toți românii. La opt zile de la moartea mamei sale, Andreea în vârstă de 21 de ani s-a stins din viață după ce a luptat cu virusul.

Fata a fost trimisă acasă de medici deși se simțea rău. La câteva zile, tânăra a fost adusă de urgență la spital, iar noaptea aceasta s-a stins din viață. În tot acest timp, tatăl său aștepta să-și facă testul de coronavirus în curtea spitalului, dar nimeni nu-l băga în seamă. La câțiva pași, fiica sa și-a ultima suflare fără ca măcar să fie alături de ea în ultimele clipe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: