Redactia.ro
Home » Știri » Dragnea încasează o lovitură grea. Ce s-a decis după interviu. Fostul lider PSD e în stare de șoc

Dragnea încasează o lovitură grea. Ce s-a decis după interviu. Fostul lider PSD e în stare de șoc

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea e „pedepsit”, după ce a comis-o zilele trecute. Fostul lider PSD nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova fiindcă a oferit un interviu de după gratii.

Anunțul a fost făcut de avocata acestuia. Decizia vine după ce fostul șef al Camerei Deputaților a acordat un interviu prin Skype. În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea.

Acest lucru este o lovitură grea pentru fostul lider al PSD, deoarece munca pe care o depunea îl putea ajuta în scăderea pedepsei pe care o avea executat. Fostul președinte PSD declara în timpul interviului că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el, potrivit digi24.ro.

În interviul neautorizat de Administrația Penitenciarelor, care a fost difuzat joi, fostul deputat a spus că știe pentru ce este chemat la DNA, și anume este vorba despre acuzațiile de fraudă cu fonduri europene din dosar.

Problemele se țin lanț de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost dus cu duba, vineri, la DNA, unde procurorii i-au comunicat acuzațiile din dosarul Tel Drum. Acestuia i s-a adus la cunoştinţă că are calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum. Alături de el, în prezent închis în urma condamnării pentru angajările fictive la DGASPC Teleorman, la DNA vor mai veni, tot vineri, și alți câțiva apropiați de-ai săi.

În dosarul Tel Drum, deschis din 2016, Liviu Dragnea este pus sub acuzare încă din noiembrie 2017 pentru 5 infracțiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat. Prejudiciul se ridică la 27 de milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini