Redactia.ro
Home » Știri » Dragoș Benea rănit într-un accident rutier. Europarlamentarul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Dragoș Benea rănit într-un accident rutier. Europarlamentarul a avut nevoie de îngrijiri medicale

GALERIE FOTO (2) Dragoș Benea rănit într-un accident rutier.

Dragoș Benea rănit într-un accident rutier. Dragoș Benea a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se plimba cu bicicleta. În urma impactului, europarlamentarul s-a rănit la cap, având nevoie de îngrijrii medciale la UPU a Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Dragoș Benea rănit într-un accident rutier. Europarlamentarul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Dragoș Benea rănit într-un accident rutier. Europarlamentul Dragoș Benea a fost rănit într-un accident rutier, în timp ce se plimba cu bicicleta. Din fericire europarlamentarul nu s-a rănit grav, acesta primind îngriri medicale la UPU. Acesta a povestit pe Facebook întâmplarea care se putea transforma într-o marea treagedie. Potrivit acestuia, un șofer i-a tăiat calea fără să se asigure, iar pentru a evita impactul a decis să intre într-o mașină parcată. Acesta se afla pe raza comunei Gârleni, iar în timp ce se afla pe bicicletă a avut parte de un incident neplăcut. „Am avut ghinion şi noroc în aceeaşi fracţiune de secundă! Domnilor şoferi, oferiţi respect cicliştilor pentru că nu sunteţi singuri pe străzi! În această dimineaţă, în jurul orei 10.50, deplasându-mă pe bicicletă pe raza comunei Gârleni (sat Lespezi), am fost victima unui incident rutier cauzat de un conducător auto imprudent, care mi-a tăiat calea fără să se asigure în vreun fel.Pentru a evita o coliziune cu consecinţe potenţial nefaste, am degajat dreapta instantaneu, intrând în coliziune cu o maşină parcată regulamentar. În urma impactului, ştergătorul lunetei mi-a provocat o tăietură deasupra arcadei stângi. Precizez că rulam echipat corespunzător, cu cască de protecţie şi echipament reflectorizant adecvat”, a scris Dragoş Bene pe Facebook.

De asemenea, Dragoș Benea a spus că a sunat la 112 pentru a anunța incidentul. Totodată, europarlamentarul a tras un semnal de alarmă spunându-le fanilor săi că cei care aleg să se deplaseze cu bicicleta că acesta nu este un sport extrem și își dorește ca bicicliștii să fie respectați în trafic. „Atrag atenţia, prin această postare, tuturor conducătorilor auto să şofeze precaut, cu respect pentru toţi participanţii la trafic, inclusiv pentru cicliştii cu care – vor, nu vor – împart arterele rutiere. A practica ciclismul nu trebuie să fie un „sport extrem”, iar şoferii trebuie să ia exemplu din ţările civilizate ale Europei vizavi de respectul acordat persoanelor care aleg să se deplaseze pe două roţi”, a mai spus Dragoş Benea.

Dragos Benea accidentat

Cine este Dragoș Benea

Adrian Dragoș Benea în vârstă de 45 de ani este un politician român, ales în 2016 senator în județul Bacău pe listele Partidului Social Democrat. Acesta a deținut funcția de senator până în 2019, când a fost ales europarlementar. Acesta este membru în grupările parlamentare de prietenie cu Republica Estonia, Republica Lituania și Regatul Țărilor de Jos.

În 2016, Dragoș Benea a fost acuzat de abuz în serviciu, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului. Acesta a fost cercetat penal după ce în 2015 a accidentat-o pe Cornelia CCochior, în timp ce traversa printr-un loc nepermis. Aceasta a fost dusă de urgență la Spitalul de Urgență Bacău, iar medicul de Ortopedie i-a pus piciorul în ghips, dar i-a fost pus un diagnostic greșit. La momentul accidentului politicianul a dus chiar el victima la spital, de unde a fost preluată de medici. Procurorii au aflat pe parcurs că Benea nu a părăsit locul accidentului cu scopul de fugi, acesta fiind declarat nevinovat de judecători.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: