Redactia.ro
Home » Homepage » Dragoș Bucur a anunțat că nu se vaccinează anti-COVID19. Ce părere are actorul despre imunizare

Dragoș Bucur a anunțat că nu se vaccinează anti-COVID19. Ce părere are actorul despre imunizare

GALERIE FOTO (2) Dragoș Bucur a anunțat că nu se vaccinează anti-COVID19

Dragoș Bucur a anunțat că nu se vaccinează anti-COVID19. Soțul Danei Nălbaru, actorul Dragoș Bucur a făcut o declarație șocantă pe Facebook. Mai exact, acesta a spus că nu se va vaccina împotriva noului coronavirus, fapt ce a declanșat un adevărat val de comentarii din partea urmăritorilor săi. Ce părere are actorul despre vaccinul împotriva coronavirusului?

Dragoș Bucur a anunțat că nu se vaccinează anti-COVID19. Ce părere are actorul despre imunizare

Dragoș Bucur a anunțat că nu se vaccinează anti-COVID19. Dragoș Bucur s-a numărat printre cei care au fost infectați cu noul coronavirus. Cu toate astea, actorul a anunțat că nu se va vaccina anti-covid19. Dragoș a postat un mesaj pe rețelele de socializare, care i-a determinat pe fanii săi să își exprime părerea despre ceea ce a spus actorul. Soțul Danei Nălbaru a dezvăluit că nu poartă mască de protecție și nici nu se va vaccina anti-COVID19. Declarația sa a stârnit un val de mesaje pozitive și negative la adresa actorului. „În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască.”, a fost postarea controversată a lui Dragoș Bucur de pe Facebook. Conform spuselor actorului, se pare că nu este de acord cu imunizarea populației și nici cu purtatul măștii de protecție. Mesajul prezentatorului Tv a fost distribuit de 131 de persoane și apreciat de mii de oameni.

Postarea lui Dragos Bucur

Cu toate că multă lume a criticat gestul său, unii i-au apreciat sinceritate și decizia pe care a luat-o de a nu se vaccina anti-COVID19. „Eu te admir!! Simt si fac la fel”, „Esti foarte tare!”, „Dragoș Bucur, m-am distrat citind comentariile, felicitări pentru postare!”, au fost cateva dintre comentariile la postarea actorului. De cealaltă parte, unii dintre internauți l-au acuzat pe actor că este inconștient, având în vedere că acesta suferă de diabet de 19 ani. Unii l-au asemănat cu soția lui Andi Moisescu, Olivia Steer, în timp ce alții au rămas indiferenți de decizia acestuia. „Nu inteleg de ce trebuie sa faci propaganda? Mare dezamagire…”, „Olivia Steer, iti ordon, iesi din acest tanar!”, ‘Eu voi da report acestei postari. Este inadmisibil ce faceti aici. Sa va fie rusine!”,”Păi oricum nu ți-l face nimeni, că ai avut deja, după război mulți viteji s-arată”, au fost doar cateva dintre comentariile negative publicate la postarea actorului.

Dragoș Bucur a fost infectat cu COVID19

La începutul lunii septembrie a anului trecut, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie’ a anunțat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Atunci, soțul Danei Nălbaru a declarat că s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii și că nu a fost simptome grave. „Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a declarat, atunci, Dragoș Bucur.

După ce s-a vindecat, actorul a plecat împreună cu soția și copii săi, în vacanță, în Suedia. Dragoș Bucur a locuit împreună cu familia sa în Olanda, cât timp actorul a filmat pentru proiectul de cinema Bloody Marie’, regizat de Guido van Driel, fiind filmat în Amsterdam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: