Redactia.ro
Home » Monden » Dragoș Bucur are probleme de sănătate. Boala de care suferă actorul

Dragoș Bucur are probleme de sănătate. Boala de care suferă actorul

Dragos Bucur

Dincolo de zâmbetul pe care-l afișează mereu, prezentatorul de la Visuri la Cheie se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu 19 ani, medicii i-au dat un diagnostic extrem de crunt. Drept urmare, actorul și-a schimbat regimul alimentar.

Dragoș Bucur are probleme de sănătate. Boala de care suferă actorul

Dragoș Bucur ascunde o dramă în spatele zâmbetului cu care ne surprinde mereu la Visuri la Cheie. De 19 ani, actorul duce o povară grea și este nevoit să respecte un regim alimentar strict. Asta pentru că medicii l-au depistat cu un diagnostic sever, transmite Spynews.

Mai exact, Dragoș Bucur a aflat că are diabet. S-a obișnuit, însă, cu boala și acum privește lucrurie cu optimism.

”Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea.”, a declarat Dragoș Bucur în urmă cu ceva timp.

Image result for dragos bucur visuri la cheie

Totodată, Dragoș Bucur nu vede diabetul ca pe o boală care-l poate doborî. ”E o afecțiune care-ți reglează cantitatea de zahăr din sânge”, spune el.

”Pentru non diabetici e chestia asta, mamă, când auzi de diabet e așa ceva … știi din filme, ai mai auzit pe la televizor, o chestie, așa, foarte ciudată. Nu e așa! Pur și simplu e o afecțiune care îți mai reglează cantitatea de zahăr din sânge. Trebuie să găsești un echilibru între cât mănânci și câtă insulină îți faci. Și asta te duce la matematică, la nutriție, la echilibru, la cunoașterea felului în care corpul tău reacționează în diverse situații. Ce să zic? Repet, pe mine m-a ajutat.”, a mai adăugat actorul.

Image result for dragos bucur visuri la cheie

Dragoș Bucur a avut coronavirus

Dragos Bucur a fost infectat cu coronavirus, în toamna anului trecut. Pentru scurt timp, filmările pentru Visuri la Cheie au fost oprite.

,,Am făcut o formă ușoară a bolii, că o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper că toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Le doresc tuturor sănătate”, declară Dragoș Bucur.

Și PROTV a confirmat, atunci, că Dragoș Bucur a fost depistat pozitiv cu SARS-COV2. Toate persoanele care au intrat în contact cu actorul au fost testate și plasate în izolare.

„Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Atât starea lui de sănătate cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: