Redactia.ro
Home » Monden » Dragoș Dolănescu vinde conacul din Sinaia al tatălui său. Care este prețul cu care se va vinde proprietatea

Dragoș Dolănescu vinde conacul din Sinaia al tatălui său. Care este prețul cu care se va vinde proprietatea

Este deja bine știut faptul că după moartea marelui artist Ion Dolescu, un adevărat scandal s-a iscat între cei doi frați, Ionuț și Dragos. Principalul motiv pentru care a fost mare vâlvă între ei este averea pe care regretatul Ion Dolănescu a lăsat-o în urmă. În 2017, Dragoș Dolănescu a intrat in posesia moștenirii, printre care se numără și un conac din Sinaia.

Care este prețul cu care Dragoș Dolănescu vinde conacul din Sinaia al tatălui său

Dragoș Dolănescu nici bine nu a intrat în posesia conacului regretatului său tată că l-a și pus la vânzare. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a aproximat valoarea conacului la suma de 500,000 de euro. El susține că această casă poate fi transformată într-un han și este foarte spațioasă, drept pentru care nu dorește să o vândă pe o sumă de nimic.

Motivul pentru care Dragoș Dolănescu își dorește să vândă casa este acela că el și familia sa sunt stabiliți în Costa Rica și nu își doreșsc să revină în România, drept pentru care păstrarea casei ar fi inutilă.

Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate.„, a declarat Dragoș Dolănescu.

”Este vorba despre un român stabilit în America, el dorește să o cumpere. Este foarte încântat de imobilul cu 15 camere și grădină, cu atât mai mult cu cât a îndrăgit și muzica tatălui meu. O să o vând cu 500.000 de euro, este foarte spațioasă, se poate transforma într-un han”, a mai declarat fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Ce va face Dragoș Dolănescu cu banii

Dragoș Dolănescu a declarat că își dorește enorm ca ai săi copiii să aibă ceva amintire din averea bunicului lor, drept pentru care din suma câștigată în urma vânzării conacului, acesta le va cumpăra fiecăruia câte o casă. Dragoș Dolănescu are trei copiii pe care îi crește împreună cu soția sa în Costa Rica, departe de România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: