Redactia.ro
Home » TV » Drama Alexandrei Dinu. Ce a pățit actrița înainte de a primi propunerea de jurat la Românii au Talent

Drama Alexandrei Dinu. Ce a pățit actrița înainte de a primi propunerea de jurat la Românii au Talent

Drama Alexandrei Dinu

Alexandra Dinu este noul jurat în emisiunea Românii au Talent. Actrița a vorbit în exlusivitate despre postul de televiziune și despre drama prin care a trecut înainte să primească acest rol.

Drama Alexandrei Dinu. Ce a pățit actrița înainte de a primi propunerea de jurat la Românii au Talent

Alexandra Dinu, în vârstă de 39 de ani este noul jurat al emisiunii Românii au Talent. Actrița a venit în locul coregrafului Mihai Petre. Fosta soție a lui Adrian Mutu, a vorbit în exlusivitate pentru ProTv. Aceasta a declarat că înainte cu câteva zile să primească oferta de televiziune, bunica ei a murit.

Marea actriță susține că bunica ei era un mare fan al emisiunii Românii au Talent, și de multe ori îi spunea că ar fi frumos să prezinte și ea un astfel de show. „Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu și-a pierdut bunica cu câteva zile să primească oferta

Alexandra Dinu a precizat că a mai primit câteva oferte și de la alte posturi, dar nu a acceptat. Vedeta se întoarce în televiziune după o pauză de foarte mulți ani. Mai mult, blondina a declarat că și-a dat seama că a fost semn faptul că a primit propunerea imediat după moartea bunicii sale.

Deși locuiește în Italia, Alexandra a declarat că va face naveta pentru filmările emisiunii, deoarece mai are câteva proiecte de finalizat în Italia. „Pentru moment, va trebui să fiu aici, după care mă voi întoarce în Italia, unde mai am un proiect, un film. Voi face naveta între România și Italia”, recunoaște ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: