Redactia.ro
Home » Monden » Drama Andreei Bănică. Vedeta a mărturisit ce boală nemiloasă i-a răpit mama: „Aș șterge-o de pe acest pământ dacă aș putea”

Drama Andreei Bănică. Vedeta a mărturisit ce boală nemiloasă i-a răpit mama: „Aș șterge-o de pe acest pământ dacă aș putea”

GALERIE FOTO (5) Drama Andreei Bănică

Andreea Bănică a devenit o femeie de succes, având alături și o familie frumoasă. Cu toate astea, artista a trecut printr-o dramă în urmă cu câțiva ani, după ce mama acesteia a murit de cancer. Invitată într-un live de fundația Renașterea, care ajută femeile bolnave de cancer, cântăreața i-a îndemnat pe oameni să facă donații.

Andreea Bănică susține femeiele bolnave de cancer

Andreea Bănică a fost invitată într-un live de fundația Renașterea, care ajută femeile bolnave de cancer. Artista i-a îndemnat pe oameni să facă donații, pentru a le ajuta pe femeile care suferă de această boală cumplită. În cadrul intervenției live, solista trupei Blondy, a mărturisit că mama sa a murit din cauza cancerului. ”Astăzi am avut onoarea să fiu invitată în sesiune de live a celor de la @fundatia_renasterea, unde am povestit ce m-a făcut să mă alătur cauzei lor – sprijinirea femeilor care lupta cu o boală nemiloasă, cancerul.

Este boala care a răpit-o pe mama mea de lângă mine foarte devreme, boala pe care aș șterge-o de pe acest pământ dacă aș putea. Fundația Renașterea este alături în fiecare an de femeile ce suferă de cancer de sân, atât pe durata tratamentului, cât și în timpul recuperării.

Vă încurajez și pe voi, așa cum am făcut-o și cu oamenii apropiați mie, să vă înscrieți în echipa mea și să donați. Gasiți mai multe detalii la mine pe story și link de donații în bio! Haideți să fim eroi pentru femeile din România! O înscriere = o donație de 50 RON = o testare! Înscrierea ta poate salva o viață!”,a fost mesajul Andreee Bănică pe Instagram.

Drama Andreei Bănică. Mama artistei a murit de cancer

Andreea Bănică a trăit o adevărată dramă, în urmă cu aproximativ 20 de ani. Artista și-a pierdut ambii părinții într-un interval de doi ani. Tatăl cântăreței, a murit într-un accident rutier în 2001 și doi ani mai târzi mama ei s-a stins din viață după o boală crâncenă cu cancerul de esofag.

Artista a declarat că în timpul în care mama sa a murit, aceasta era pe scenă, aflând cumplita veste la finalul concertului. „Mama a fost singurul caz de cancer de esofag la femeie din Romania. A murit cand eram pe scenă. Am aflat vestea dupa ce am terminat spectacolul”, a povestit Andreea pentru Realitatea Tv.

Deși, au trecut mulți ani, Andreei îi lipsesc părinții ei. „Îi simt lipsa. Au fost mereu alături de mine, iar regretul meu cel mai mare e că nu-i am. Iar mândria mea cea mai mare că nu am făcut niciun compromis. Merg foarte mândră pe stradă, recunosc, dar sunt fericită că am realizat totul pe picioarele mele. Am fost stăpână, pe picioarele mele. Mama mea m-a invatat in viata sa incerc sa obtin patru pereti ai mei., a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: