Redactia.ro
Home » Monden » Drama artistului Aurelian Temișan. Juratul de la „Te cunosc de undeva” a trecut printr-o suferință imensă

Drama artistului Aurelian Temișan. Juratul de la „Te cunosc de undeva” a trecut printr-o suferință imensă

GALERIE FOTO (6) Drama artistului Aurelian Temișan

Drama artistului Aurelian Temișan. Soțul actriței Monica Davidescu este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar mereu este persoana care le redă oamenilor din jur, zâmbetul pe buze. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Aurelian Temișan a trăit o adevărată dramă, iar cea care i-a fost alături a fost partenera sa de viață.

Drama artistului Aurelian Temișan. Juratul de la „Te cunosc de undeva” a trecut printr-o suferință imensă

Drama artistului Aurelian Temișan. Juratul de la „Te cunosc de undeva” este iubit și apreciat de toți românii, iar artistul se poate considera un bărbat norocos, având o carieră de succes și o familie minuntată. Cu toate astea, puțini sunt cei care îi cunosc suferința prin care a trecut. Aurelian Temișan a vorbit foarte rar despre drama care i-a măcinat tinerețea. În urmă cu șapte ani, artistul l-a pierdut pe tatăl său, cel care i-a fost alături întotdeauna. Tatăl lui Aurelian Temișan a murit la vârsta de 66 de ani din cauza unor probleme cardiace, iar de la el a luat talentul artistic.

La rândul lui, bărbatul a fost cântăreț, dar nu a devenit cunoscut precum fiul său. Totuși, acesta a urcat pe aceeași scenă cu nume mari ale muzicii românești, cum ar fi Dan Spătaru sau Puiu Călinescu. Astfel, el a fost cel care l-a îndrumat pe Aurelian Temișan să aleagă muzica. ‘‘La 17 ani, fără să mă întrebe nimic, tata m-a luat de mână, m-a dus la București și m-a înscris la concursul de preselecție pentru festivalul Mamaia. Din 300 de copii, în festival am intrat 26: 11 baieți și 15 fete. Iar eu am luat Premiul Tinereții”, a declarat Aurelian Temișan într-un interviu.

Aurelian Temișan, sprijinit de soția sa, Monica Davidescu

La un an de când și-a pierdut tatăl, Aurelian Temișana și-a pierdut și mama, iar dispariția celor mai importanți oameni din viața sa, l-au afectat foarte mult pe artist. Dar cu toate astea, Temișan a reușit să meargă mai departe, iar alături de el a fost soția sa, Monica Davidescu. În urmă cu ceva timp, actrița a povestit că le-a fost amândurora greu să treacă peste durerea pierderii părinților, mai ales că trebuia să fie cu zâmbetul pe buze în fața publicului, deși sufletul lor era dărămat. „Din păcate am fost de prea multe ori în cimitir conducând pe ultimul drum persoane dragi. Noi, ca artiști, avem datoria de a fi pe scenă. În ziua în care a murit tatăl meu, am jucat și prima replică a fost: ‘Papa, sunt fericită să te vad’. Nu-mi rețin lacrimile retrăind emoția acelei zile. Când a murit mama lui Aurelian, amândoi am avut premieră oficială la teatru. Când a murit tatăl său eram tot împreună la filmare, în Polonia”, spunea Monica Davidescu.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au împlinit în ianuarie, 26 de ani de căsnicie, iar de-a lungul timpului, lumea s-a întrebat care este secretul relației lor de dragoste. Ambii în vârstă de 48 de ani, artiștii s-au întâlnit pentru prima dată în timpul unui spectacol, iar de atunci au fost de nedespărțit. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au împreună o fetiță, Dora, în vârstă de 10 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: