Redactia.ro
Home » Monden » Drama ascunsă de soția lui Adrian Mutu! Pentru cine varsă lacrimi în fiecare seară

Drama ascunsă de soția lui Adrian Mutu! Pentru cine varsă lacrimi în fiecare seară

GALERIE FOTO (3)

Drama ascunsă de soția lui Adrian Mutu! Sandra Bachici ascunde o durere profundă sub zâmbetul pe care îl afișează atât de des. Pentru cine varsă aceasta lacrimi în fiecare seară?

Drama ascunsă de soția lui Adrian Mutu

Sandra Bachici este invidiată de mule tinere. Trăiește o viață spectaculoasă și o iubire ca-n povești, însă puțini știu drama ascunsă de soția lui Adrian Mutu. În realitate, bruneta suferă din cauza tatălui ei.

Tatăl Sandrei, Miodrag Bachici, este într-o închisoare din Arad, din 2013, acolo unde execută o pedeapsă de 12 ani pentru trafic de droguri. Poreclit ”Mile Sârbu”, acesta ar fi făcut parte din cea mai puternică reţea de trafic şi distribuţie de droguri care acţiona în vestul ţării. În anul 2002, împreună cu alţi indivizi, ar fi pus la cale şi comercializat o cantitate importantă de cocaină, mai exact două kilograme, în valoare de 65.000 de dolari, tranzacţia urmând să aibă loc la Giroc, lângă Timişoara, oraş din care este originar bărbatul. Acesta a reușit, însă, să fugă cu doar câteva minute înainte ca mascații să descindă în locuința acestuia, iar timp de zece ani a fost de negăsit de către autorități.

Drama ascunsă de soția lui Adrian Mutu

De-a lungul șederii sale în penitenciar, socrul lui Adrian Mutu a făcut două cereri de reducere a pedepsei, însă nici una dintre ele nu a fost acceptată în instanță. Prima a fost făcută în anul 2017, iar a doua în 2019. Recent, bărbatului i s-a adus la cunoștință faptul că i s-a pus sechestru pe proprietăți și este executat silit pentru recuperarea prejudiciului, potrivit playtech.ro.

Drama ascunsă de soția lui Adrian Mutu! În ciuda infracțiunilor comise, Sandra își iubește extrem de de mult tatăl, pe care merge să îl viziteze o data la câteva luni. Mai mult, frumoasa soție a lui Adrian Mutu nu a dorit să își lase mama singură la Timișoara și a invitat-o să locuiască alături de ea și de Adi în vila lor din București.

Adrian Mutu și-a vizitat socrul în închisoare

Adrian Mutu a avut multe relații, însă doar una i-a pus capac și l-a făcut să creadă în iubirea adevărată. În 2014, Sandra Bachici, fosta Miss România, era logodnica fotbalistului Laszlo Sepsi, pe care l-a părăsit pentru a-și trăi povestea de dragoste cu Adrian Mutu. În 2017, Adi și Sandra au avut parte de o nuntă ca în povești, iar în același an a venit pe lume și fiul lor, Tiago.

Însă până la nuntă, marele fotbalist trebuia să facă un lucru important pentru ca relația lui cu viitoarea soție să fie una legată pentru totdeauna. Cu doi înainte de nuntă, mai exact în 2015, atunci când a decis să îi ceară mâna Sandrei, Adi Mutu a făcut un gest care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. El a mers la penitenciarul Arad pentru a-l asigura pe viitorul său socru că are cele mai bune intenții și că va avea mare grijă de brunetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: