Redactia.ro
Home » TV » Drama Cristinei Ich de a fi…prea frumoasă: „E un dezavantaj”

Drama Cristinei Ich de a fi…prea frumoasă: „E un dezavantaj”

Cristina Ich

Frumusețea nu este întotdeauna un avantaj. O recunoaște chiar Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din țară. Cea care a primit de curând premiul pentru cel mai bun influencer al anului 2020, a mărturisit că fizicul ei a fost și un dezavantaj de-a lungul timpului. 

Cristina Ich spune că frumusețea nu i-a adus mereu bucurie

Cine spune că poți face orice cu frumusețea, se înșală. Drept dovadă, una dintre cele mai frumoase femei din România, Cristina Ich spune că de multe ori frumusețea ei a fost un dezavantaj. Ea a câștigat de curând și premiul pentru cel mai bun influncer al anului 2020, informează spynews.ro

„Dacă îmi spunea cineva acum câţiva ani, că urmează să câştig la un moment dat un premiu internaţional şi să fiu alegerea publicului, nu aş fi crezut niciodată. Deşi, prin conţinutul meu din online, îmi doresc să educ generaţii, să ambiţionez şi să ofer încredere de sine femeilor, am înţeles că şi eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată şi iubită.”, declara ea, la vestea câștigării premiului.

Invitată în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Cristina Ich a spus că deși arată foarte bine, acest aspect nu a ajutat-o mereu.

”Dacă eram așa frumoasă nu mai aveam nicio grijă în viață”, i-a spus Cove, prezentatotul emisiunii, în timp ce ea și-a făcut apariție în platou. ”Doamne, e un dezavantaj, crede-mă, de foarte multe ori”, a fost răspunsul Cristinei Ich.

Cristina Ich are 33 de ani, dar vârsta nu-și spune cuvântu. Partenera lui Alex Pițurcă, cel cu care și un copil spune că mama ei îi dă sfaturi despre cum să se pozeze. Cu toate acestea, spune că nu este atât de ușor să fii influencer.

„Mereu trebuie să ai grijă cum își stă părul, să fii impecabil, machiajul impecabil, dacă, Doamne ferește, îți apare un coș, crema nu funcționează.”, a dezvăluit Cristina.

Iar în ceea ce privește activitatea pe rețelele de socializare, Cristina Ich a precizat că are mai multe reacții pozitive din partea fetelor.

„Am mai mult hate din partea bărbaților decât al femeilor. Fetele sunt mai drăguțe”, a povestit, influencerița.

Sfaturi pentru cei care vor să devină influenceri

Cristina Ich a precizat că trebuie să pornești de undeva și să ai și sprijin, totodată.

„Acum, să pornești de la 0, fără să fii ajutat este imposibil. Ori trebuie să faci ceva care să șocheze, să faci ceva care nu s-a mai făcut, dar așa, nu. Sunt foarte mulți oameni în online. Comunitatea trebuie să fie implicată: multe comentarii, multe reacții. Eu eărpund cât se poate de mult”, este de părere Cristina Ich.

Ea a început să fie cunoscută în mediul online datorită unor filmulețe de comedie cu BRomania.

„Am început cu BRomania, cu Matei făceam filmulețe de comedie. Cred că am stat așa cam vreun an de zile, după care nu mi-a mai plăcut, nu m-am regăsit. Așa că m-am gândit ce ar trebui eu să fac.”, a reamintit vedeta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Dacă pentru mulți dintre noi Instagramul e doar un loc unde postăm fotografii și comunicăm cu prietenii, pentru Cristina Ich este un job full time

Pentru ea, statul pe Instagram este ca un job full-time. Mai exact, pentrce între 6 și 8 ore cu telefonul în mână, ziln. Cu toate acestea, ea nu se consideră o femeie de succes.

„Eu nu cred că am atins succesul. Mai am multe de făcut și de muncit. Acum sunt așa, o fată urmărită și cam atât.”, a încheiat Cristina Ich.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: