Redactia.ro
Home » Monden » Drama Cristinei Pană. Fosta asistentă TV a izbucnit în lacrimi: „De ce își bate joc?”

Drama Cristinei Pană. Fosta asistentă TV a izbucnit în lacrimi: „De ce își bate joc?”

GALERIE FOTO (2) Cristina Pană, în lacrimi la TV

Fosta asistentă TV, Cristina Pană a izbucnit în lacrimi în platoul ”Xtra Night Show” de la Antena 1. Asta pentru că fostul soț nu vrea să plătească pensie alimentară fiicei sale. Mai mult, vedeta a adus și alte acuzații grave acestuia.

Cristina Pană, în lacrimi la TV

Fosta asistentă TV, Cristina Pană a izbucnit în lacrimi în emisiunea lui Capatos de la Antena 1. Motivul este fostul soț, deoarece el refuză să îi plătească pensie alimentară fiicei lor.  Ea a continuat și cu o altă serie de acuzații grave. Anume că a fost agresată, înșelată și jignită, iar bărbatul nu se interesează de starea copilului.

”S-a terminat foarte greu și foarte urât. Ca un câine am suferit, fără să greșesc abolut deloc față de acest om. Am fost hărțuită, jignită, înșelată, mințită, agresată. Am ținut ascuns și nu am spus nimic, nici măcar mamei mele, nu am spus nimic din tot ceea ce se întâmpla și îmi făcea acest om. Nu mai pot, efectiv nu mai pot. Cât poate să ducă un om? A venit momentul să spun adevărul!”, a declarat ea la TV, potrivit spynews.ro.

Cristina Pană vrea să se facă dreptate

Fosta asistentă TV vrea doar să se facă dreptate pentru cea mică și susține că fostul soț nici măcar nu se interesează de ea! Bărbatul cu care a crezut că va fi toată viața, cel pe care l-a ajutat și l-a sprijinit, s-a întors acum împotriva copilului său, mai susține aceasta.

”Vreau să se facă dreptate pentru mine și copilul meu, atât. Acest om care și-a dorit un copil, cu care am un copil, cu care am fost căsătorită, căruia i-am dat bani ca să-i salvez firma, mulți bani, 20.000 de euro, acest om s-a întors în totalitate împotriva mea și nu împotriva mea, dar s-a întors împotriva copilului meu.”, a zis Cristina cu ochii în lacrimi.

Tatăl fetiței lor este avocat

Cristina Pană a mai spus că bărbatul este de profesie avocat și că și-ar permite să îi dea pensie alimentară fetiței lor.

”El nu vrea să-i dea pensie alimentară, nu vrea să-i dea nimic, nu vrea să-i dea bani. Cum nu ai bani tu, domnul avocat? Plătești chirie 5.000 de euro pe lună! La noua ta mașină plătești 2.000 de euro pe lună și acum și-a mai deschis încă o firmă. Are bani. De ce își bate joc de copilul meu? Nu-i dă! Nici ăia 1.000 de lei!”, a continuat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: