Redactia.ro
Home » Monden » Drama Florentinei Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: ”Eram foarte delăsătoare”

Drama Florentinei Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: ”Eram foarte delăsătoare”

GALERIE FOTO (3)

Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, s-a confruntat în trecut cu unele probleme pentru care a trebuit să ia măsuri urgente. Iată ce spunea Floretina Raiciu, acum ceva timp, despre calvarul prin care a trecut!

Drama Florentinei Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: ”Eram foarte delăsătoare”

Florentina Raiciu, fostă asistentă TV și model al revistei Playboy, este în centrul atenției, de câteva zile, după ce în presă se vehiculează că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Florentina ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf și noi detalii ies acum la iveală despre ea.

Concret, Florentina Raiciu avea în trecut probleme cu greutatea și i-a fost foarte dificil să se confrunte cu această problemă, în condițiile în care cândva era sex-simbol pentru restul femeilor. În cele din urmă, Florentina a revenit la o formă de invidiat. Dar, după mult sport și o alimentație sănătoasă.

”M-am gandit ceva timp daca sa postez sau nu aceasta poza… In urma cu cateva luni, ajunsesem la o greutate nu tocmai laudabila… Stres, neatentie, eram foarte delasatoare, nu pot spune ca am tinut vreodata un regim drastic, nu asta este solutia! Ci o alimentatie echilibrata, la ore fixe, cel putin 2 litri de apa, multa disciplina, odihna, sport de cel putin trei ori pe saptamana, o informatie de baza, stimuland corpul prin efort il fortezi sa se adapteze si sa activeze procese de vindecare. Stimulezi inima, circulatia, creierul, sinteza nutrientilor, etc.. Masaj, pentru a relaxa muschii, drenaj limfatic, circulatia sangelui, eliminarea toxinelor si bineinteles, multa vointa! Cheltuiam bani pe toate prostiile, insa nu ma gandeam la corpul meu, el merita o atentie la fel de mare ca si parul, unghiile, etc.. Cum faceam toate lucrurile astea saptamanal, asa pot avea grija sa merg la sala, in parc, sa am grija ce mananc, pentru ca astfel te vei simti mai bine… Pielea va arata altfel, in interior se vor produce multe schimbari”, spunea Florentina Raiciu, în urmă cu ceva timp.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Reghe

Nici în momentul de față nu se știe dacă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. El a confirmat că are loc despărțirea definitivă de impresară, iar aceasta neagă. În privința presupusei amante, Florentina Raiciu, Anamaria Prondan.

Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… „, a declarat Anamaria Prodan.a spus Anamaria Prodan, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: