Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a Monicăi Tatoiu. Afacerista nu știe unde este înmormântat părintele său

Drama neștiută a Monicăi Tatoiu. Afacerista nu știe unde este înmormântat părintele său

Drama neștiută a Monicăi Tatoiu.

Drama neștiută a Monicăi Tatoiu. Ajunsă la 65 de ani, Monica Tatoiu se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Cu toate astea, afacerista are un mare regret. Vedeta a făcut o serie de dezvăluri șocante în cadrul unei emisiuni tv. Afacerista a vorbit și despre regretatul său tată, mărturisind că nici măcar nu știe unde este înmormântat.

Drama neștiută a Monicăi Tatoiu. Afacerista nu știe unde este înmormântat părintele său

Drama neștiută a Monicăi Tatoiu. Este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Monica Tatoiu este cunoscută pentru sinceritatea și transparența sa și nu s-a dat niciodată înapoi atunci când a fost nevoită să-și spună părerea despre cineva. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, afacerista a făcut dezvăluiri șocante. Monica Tatoiu a vorbit pentru prima oară despre tatăl său care s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani.

Afacerista a făcut o serie de mărturisiri surprinzătoare. Monica Tatoiu a vorbit despre relația pe care o avea cu tatăl său, spunând că nu a fost niciodată extrem de bună. Tatăl afaceristei a fost un doctor foarte cunoscut, iar fiica sa își dorea să fie artistă. Acest lucru l-a deranjat enorm pe bărbat, motiv pentru care se certa des cu fiica sa. Unul dintre cele mai mari regrete ale vedetei este că nu i-a spus niciodată tatălui ei cât de mult îl iubește. „Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt proaste, că femeile care fac artă sunt c****. (…) El fiind un mare doctor, un geniu”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, influențată de mama sa

Monica Tatoiu a recunoscut că mereu a fost influențată de mama sa să nu-și declare niciodată dragostea față de tatăl său, asta pentru că cea care i-a dat viață nu l-a iubit niciodată pe soțul ei, fiind obligată să se mărite cu acesta. Chiar și așa, tatăl Monicăi Tatoiu s-a stins din viață în urmă cu mulți ani și vedeta a declara că nici măcar nu știe unde este înmormântat. „Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ”, a mai adăugat vedeta.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre educația sexuală în perioada comunismului. Monica a fost întrebată dacă și-a pierdut virginitatea pentru a le face în ciudă părinților. „Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto’, a răspuns Monica Tatoiu fără ezitare. Mai mult, femeia de afaceri a spus că i-a oferit multe sfaturii fiului său legate de acest subiect. „Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine’. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele’, a adăugat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: