Redactia.ro
Home » Știri » Drama neștiută a Simonei Gherghe. Prezentatoarea Tv a îndurat bătăi crunte

Drama neștiută a Simonei Gherghe. Prezentatoarea Tv a îndurat bătăi crunte

Simona Gherghe

Zâmbitoare și carismatică, așa apărea Simona Gherghe în fața telespectatorilor pe vremea când prezenta emisiunea Acces Direct. Deși multă lume o îndrăgește, puțini sunt cei care știu prin ce dramă a trecut vedeta pe vremea când era doar o copilă.

Drama neștiută a Simonei Gheorghe. De la cine încasa bătăi crunte

În prezent Simona Gherghe poate spune că este o femeie fericită și împlină, mai ales de când a adus pe lume două fetițe. Aceasta se bucură de momentele petrecute alături de familia ei, însă când era puțin mai mare față de copiii săi, Simona a trăit o dramă îngrozitoare.

Fosta prezentatoare tv a povestit despre evenimentele neplăcute din copilărie pe blogul său personal.De când a renunțat la emisiunea sa difuzată pe Antena 1, vedeta își transpune gândurile în mediul online.

Potrivit acesteia, pe timpul când era înscrisă la cursurile de balet, Simona a fost bătută de antrenorul său, domnul Radu.

Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza.”, a povestit Simona Gherghe.

Simona Gherghe, lovită de antrenorul de dans

Loviturile pe care le-a suferit Simona au fost descoperite de părinții ei, care au decis să ia măsuri. Totodată, prezentatoarea povestește că a fost lovită și cu o scândură, iar aceste incidente au dus la sfârșitul carierei sale de balet.

Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, a povestit Simona Gherghe, pe blog.

Se pare că dramele suferite în copilărie nu au fost uitate de vedeta, dar cu toate astea, Simona a reușit să treacă peste acea perioadă, în prezent fiind o mamă fericită și o soție minunată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: