Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Simona Gherghe la debutul ei în televiziune. Brunetă și total schimbată VIDEO

Cum arăta Simona Gherghe la debutul ei în televiziune. Brunetă și total schimbată VIDEO

Cum arăta Simona Gherghe la debutul ei în televiziune. Brunetă și total schimbată VIDEO

Simona Gherghe e una dintre cele mai iubite figuri de pe micile ecrane. Și-a început cariera la pupitrul știrilor Observator, după care și-a continuat-o la cârma emisiunii „Acces Direct”, preluând ștafeta de la Mădălin Ionescu care plecase la alt post de televiziune. Puțini știu, însă, că vedeta TV nu era la prima apariție televizată când a ajuns la pupitrul știrilor Antena 1. Unde a lucrat înainte Simona Gherghe?

Cum arăta Simona Gherghe la debutul ei în televiziune

Simona Gherghe este ca origine ieșeană și fix locul de naștere a fost cel care i-a pecetluit soarta în televiziune. Pe când era doar o adolescentă, ea visa să facă televiziune, ceea ce știm cu toții că i-a ieșit. Așa se face că a ajuns la redacția unui post de televiziune local, care ulterior s-a redenumit în Antena 1 Iași.

Prezentatoarea TV și-a amintit de acest moment de debut și a făcut publică imaginea cu care susținea proba de prezentatoare la acel post de televiziune. „Urmează acum niste imagini care au, cel putin pentru mine, o mare valoare sentimentala, pentru ca sunt primele imagini cu mine la televizor. Mi le-a trimis un coleg de la Iasi. Este vorba despre proba pe care am dat-o acum 14 ani in urma careia m-au angajat cei de la Antena 1 Iasi, TV BIT se numea atunci”, a spus Simona Gherghe inainte de a difuza filmuletul.

Prezentatoarea TV era brunetă și total schimbată

Pe atunci, Simona Gherghe nu beneficia de o echipă de hairstyliști și make-up artiști, așa că look-ul său era rezultatul eforturilor proprii. Brunetă, cu părul ceva mai lung, dar cu același zâmbet sincer și ochi pătrunzători, Simona Gherghe dădea proba pentru a intra pe micile ecrane.

Fanii s-au bucurat s-o vadă pe Simona în imagini de acum 20 de ani, mai cu seamă că atunci când a ajuns la pupitrul știrilor Observator era deja blondă și schimbată total. Voi ce spuneți, cum arăta Simona Gherghe în anii 2000?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: