Redactia.ro
Home » Știri » Drama prin care trece un actor italian. Bărbatul este izolat cu cadavrul surorii sale în casă

Drama prin care trece un actor italian. Bărbatul este izolat cu cadavrul surorii sale în casă

Drama prin care trece un actor italian. Bărbatul este izolat cu cadavrul surorii sale în casă

Drama prin care trece un actor italian. Bărbatul este izolat cu cadavrul surorii sale în casă. Actorul Luca Franzese trăiește clipe de coșmar din cauza epidemiei de coronavirus. Acesta se află izolat în casă cu trupul neînsuflețit al surorii sale.

Drama prin care trece un actor italian. Bărbatul este izolat cu cadavrul surorii sale în casă

Actorul italian Luca Franzese care a apărut în serialul Tv Gomorra a postat mai multe videoclipuri pe Facebook în care anunța că este blocat în casa cu trupul neînsuflețit al surorii lui, decedată din cauza coronavirusului.

Toată familia actorului este infectată cu coronavirus. Actorul a postat mai mult mesaje video pe rețelele de socializare în care cere ajutorul. Luca Franzese locuiește în Napoli, Italia, iar sora lui a murit de 24 de ore, și autoritățile nu i-au oferit ajutor absolut deloc. „Sora mea a murit ieri, probabil din cauza virusului, și așteptăm răspunsuri încă de aseară”, a spus Luca Franseze.

Actorul este blocat cu cadavrul surorii sale în casă

Luca se simte abandonat de autoritățile din Italia, pentru că nu i se oferă niciun ajutor. Dar cu toate astea, actorul susține că trebuie să rămânem puternici și că cei care văd medajele sale să le distribuie mai departe. „Suntem ruinați. Italia ne-a abandonat. Să rămânem puternici împreună. Vă rugăm să distribuiți acest mesaj”, a mai spus Luca Franzese.

Sora vedetei se pare că suferea de epilepsie, iar infectarea cu coronavirusul a ucis-o.

Coronavirusul a pus stăpânire pe toate orașele din Italia, iar oamenii sunt izolați în casă. Bilanțul morților în Italia a ajuns la 196, și peste 2.300 de persoane sunt infectate.

Potrivit celui mai recent bilanț, numărul infecțiilor cu noul coronavirus a ajuns la 118.000 la nivel mondial, iar peste 4.200 de persoane au murit. În România sunt confirmate 47 de cazuri de coronavirus, dintre care șapte persoane au fost declarate vindecate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: