Redactia.ro
Home » Știri » Drama Sofiei Vicoveanca. Artista vorbește despre cele mai dificile momente din viața ei

Drama Sofiei Vicoveanca. Artista vorbește despre cele mai dificile momente din viața ei

GALERIE FOTO (2)

Sofia Vicoveanca a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei., din copilărie. Cântăreața de muzică populară a mărturisit care sunt momentele cele mai dificile prin care a trecut. Tatăl artistei a fost închis în lagăr, iar amma ei a vândut-o.

 

Drama neștiută a actriței

 

Evenimentele care au avut loc în copilăria artistei și-au pus amprenta asupra vieții acesteia. Sofia Vicoveanca a mărturisit că atunci când era copil, ea a plecat cu mama ei în coloana de refugiați. Plecarea de acasă a artistei a marcat-o profund. Interpreta de muzică populară a fost nevoită să se mute în Suceava, în Vicovu de Sus.

Artista nu avea nici doi ani când a fost nevoită să plece în coloana de refugiați.  Tatăl artistei a fost închis în lagăr, fiind luat prizonier de către sovietici, după anexarea Bucovinei de către Uniunea Sovietică, scrie ciao.ro.

„Când m-am născut, tata era concentrat în armata română, iar mama, Veronica, se ocupa singură de gospodărie. Pe atunci, aveam o situaţie relativ bună, părinţii mei dispunând, pe lângă pământ, de vaci şi cai, de un magazin de mărunţişuri, în care se vindeau diverse produse, cum ar fi sarea sau chibriturile. Dar această situaţie n-a durat prea mult. O dată cu înaintarea frontului spre Bucovina, am plecat cu mama în coloana de refugiaţi. Nu împlinisem doi ani”, a povestit Sofia Vicoveanca pentru Libertatea . „Mama a îngropat bunurile cele mai de preţ, m-a luat în braţe şi a plecat pentru totdeauna de acasă!”, a mai declarat artista.

Locul în care artista a copilărit era unul foarte modest, provine dintr-o familie săracă, motiv pentru care interpreta nu are nici poze de când era copil. ,, Eram atât de săraci, încât n-am nici măcar o fotografie cu mine şi cu mama din acea perioadă. Nu ştiu cum arătam când eram mică! În plus, tata a căzut prizonier la ruşi şi n-am mai aflat nici o veste despre el mulţi ani. Prin sat, oamenii îi spuneau mamei ”refugiata” sau ”văduva”. Toată lumea credea că tatăl meu murise în Rusia!”

 

 

,,Vândută” de mamă

 

Mai mult, artista a fost ,,vândută” de propria mamă. „Am fost vândută, părinții mei au mai avut 2 băieți care au murit. O femeie a sfătuit-o pe mama să mă vândă. Primeam pachete… conserve, biscuiți, nu știam dacă tatăl mai trăiește. Îmi dădea mama pe zi un cubuleț de ciocolată. Îl luam și fugeam și mă ascundeam, stăteam ore în șir cu limba pe acea bucățică de ciocolată”. 

Numele din buletin este, de fapt, Sofia Fusa, fiind unul dintre cei patru copii ai familiei de negustori Gheorghe și Veronica Fusa. Copilăria nu i-a fost deloc ușoară, căci a fost nevoită să plece cu mama ei, după ce tatăl a fost luat prizonier.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: