Redactia.ro
Home » Monden » Drama trăită de Adriana Antoni. Care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu mama ei

Drama trăită de Adriana Antoni. Care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu mama ei

Drama trăită de Adriana Antoni

Drama trăită de Adriana Antoni. Adriana Antoni a trăit o adevărată dramă când și-a pierdut mama. Artista a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre ultima discuție pe care a avut cu mama sa înainte ca această să se stingă. Potrivit acesteia, vedeta nu a mai apucat să se întâlnească cu mama ei, ultima convorbire cu aceasta fiind la telefon.

Drama trăită de Adriana Antoni. Care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu mama ei

Adriana Antoni este una dintre cele mai talentare artiste din România, iar muzica sa de petrecere încântă pe toată lumea. Vedeta apare întotdeauna cu zâmbetul pe buze, iar energia sa îi molipsește și pe cei din jurul ei. Dar puțini știu că în spatele acestui zâmbet, se ascunde o dramă cumplită. Cu toate astea, Adriana Antoni a trecut peste toate greutățile timpului, reușind de fiecare dată să rămână cu capul sus. Una dintre cele mai dificile perioade ale artistei a fost aceea când mama sa a murit. Marea artistă a vorbit pentru Antena Stars despre momentul în care și-a pierdut mama. Potrivit acesteia, ultima discuție pe care a avut-o cu cea pe care a iubit-o extrem de mult, a avut loc în avion. Din nefericire, în momentul în care a ajuns acasă, mama sa părăsise această lume.

Cu toate că femeia avea probleme de sănătate, aceasta îi spunea fiicei sale să nu-și facă griji, pentru că va fi bine.„Eram chiar în avion. Pe mama nu am mai prins-o în viață. Am apucat să vorbesc cu ea prin telefon. Atâta timp cât îi aveți în viață iubiți-i, arătați-le că-i iubiți, faceți ce ceea aveți de gând să faceți cu ei, pentru că se duc și oricât îi căutăm nu-i mai găsim. Fiți alături de cei dragi atât de mult cât puteți, chiar și un moment în viață contează, o amintire frumoasă purtată acolo în suflet”, a spus artista.

Adriana Antoni, detalii despre mama sa

Artista a mai spus că regretă faptul că mama sa nu mai e printre noi, pentru a primi sfaturi de la ea la fel cum o făcea în vremea când vedeta era copil. „Îmi spunea despre cum este. Primul meu gând fiind departe a fost: ai tot ce-ți trebuie, ești tratată cum trebuie? Ea era deja internată în spital și vorbeam despre aceste lucruri și o încurajam din avion că o să găsesc cei mai buni doctori, că o să fie bine. Și ea ca toate mamele bune îmi spunea nu-ți fă griji, o să fie ok. Mi-aș fi dorit foarte mult să o am în viața mea de om matur. Acum aș fi știut exact ce să fac și cum să fac”, a continuat ea.

Totodată, Adriana Antoni a declarat că îi mulțumește mamei sale pentru faptul că i-a dat viață și pentru că i-a oferit o educație frumoasă. Artista și-a adus aminte cum a mama sa a învătat-o să fie politicoasă, încă de când era mică. „Mergeam pe stradă și îmi spunea înainte cu vreo douăzeci de pași să întâlnim vreun cunoscut de-al ei: „eu o să o salut pe doamna care vine, să spui și tu sărut-mâna”. Pentru mine astea sunt niște lucruri care sunt parte din creșterea noastră”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: