Redactia.ro
Home » Monden » Drama trăită de mama lui Culiță Sterp în tinerețe! Ce vicii avea tatăl artistului și cum se comporta cu ea

Drama trăită de mama lui Culiță Sterp în tinerețe! Ce vicii avea tatăl artistului și cum se comporta cu ea

Drama trăită de mama lui Culiță Sterp în tinerețe! Ce vicii avea tatăl artistului și cum se comporta cu ea

Drama trăită de mama lui Culiță Sterp în tinerețe! Tatăl lui Culiță Sterp este plecat de acasă de 8 ani însă asta nu o împiedică pe mama Geta să spere că bărbatul va reveni acasă la copii și nepoți. 

Drama trăită de mama lui Culiță Sterp în tinerețe! Ce vicii avea tatăl artistului și cum se comporta cu ea

Mama lui Culiță Sterp are 52 de ani și o viață pe care și-o dedică copiilor și mai nou nepoților. Geta Guță și-a crescut mai mult singură cei patru copii, două fete și doi băieți. Aceasta a vorbit pentru prima dată despre viața pe care a trăit-o alături de un soț care nu fuma, nu bea, însă avea un viciu, poate cel mai păcătos dintre toate: femeile. Tatăl lui Culiță Sterp și-a părăsit de multe ori familia, iar în 2013 a fost ultima oară când a mai trecut pe acasă, în plus, bărbatul a trecut de câteva ori şi pe la puşcărie:

”La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt  ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, ”Survivor”, nici nu l-a interesat!. Am fost cu copiii după mine, la soțul meu, la Poarta Albă. Culiţă şi Ileana erau ceva mai mari, iar Geta abia ce venise pe lume. Se pare că nu prea l-a impresionat povestea asta!”, a dezvăluit „mama Geta”, pentru impact.ro.

Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiță, își iubește foarte mult mama și a vrut, pe vlogul ei, să le arate tututor cât de puternică este, de fapt, mama Geta. Aceasta a povestit o întâmplare mai puțin fericită din viațța ei. Iată ce a pățit ”mama Geta” din cauza soțului orbit de gelozie, scrie cancan.ro.

”Mi-a promis domnul soț, cel care a dezertat…ne-am înțeles că mergem la o nuntă, aici, în sat, la niște vecini. Aveam o soră în Spania, Felicia, care mi-a trimis 50 de euro, nu apăruseră euro atunci la noi, nici nu știu cum era. Mi-am luat un costum, că nu mă scăldam eu în bani. Aveam un costum…și acum îl visez. Negru, garnisit cu roșu așa la buzunare și un șliț lung așa, crăpătură la spate, frumos. Și frate, mă îmbrac eu cu costumul ăla și aveam și o pereche de pantofi cu toc cu o fundiță roșie la spate. Arătam ca din revistă. Îi arăt la soțul, cât îmi stătea de fain. Și îi arătai, el nu zise nimic, nici că-i fain, nici că-i urât. Și el zice: ‘tu crezi că mergi ca o țarcă, cu tocurile alea cu mine?’. Știam că nu mă lasă să port nici tocuri, dar n-am mai realizat. Și mă duc la râu, că aveam multe haine spălate, să mă duc să le clătesc…foarte fericită că mă duc și eu cu domnul la nunta, cu voi. Când vin eu de la râu cu hainele, ardea ceva în curte, era o bucată de material negru. Mi-a dat foc la costumul nou, pe care-l luasem pe mine doar de probă. M-am supărat, n-am mai mers nici la nuntă. A zis că ‘ce cred că eu mă duc cu șlițul ăla crăpat la spate, cu el la nuntă?’. Atât de rău mi-a părut de costumul ăla…Din cauză că eu l-am iubit sincer, toate alea pentru mine erau un fleac”, a povestit aceasta, foarte emoționată.

Mama lui Culiță Sterp își așteaptă infidel de 8 ani să vină acasă

Mama lui Culiță Sterp este pregătită să treacă peste orice, deși au trecut 8 ani de când soțul ei nu a mai trecut pe acasă, ”mama Geta” nu și-a pierdut speranța și încă își așteaptă jumătatea să vină acasă.

”Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, a mai zis, pentru impact.ro, mama fraţilor Sterp.

Etichete: