Redactia.ro
Home » Știri » Drama unei femei părăsite de soț pentru amantă. Merge de 17 ani la moaștele Sfintei Parascheva

Drama unei femei părăsite de soț pentru amantă. Merge de 17 ani la moaștele Sfintei Parascheva

Drama unei femei părăsite de soț pentru amantă

Drama unei femei părăsite de soț pentru amantă. Pe 8 octombrie, creștinii ortodocși merg la moaștele Sfintei Parascheva pentru a se ruga. Este și cazul unei femei din Iași care a fost părăsită de soț pentru o altă femeie. De atunci, Maria Lupu s-a îmbolnăvit și a decis să vină la Sfânta Parascheva pentru a-și ține familia unită și sănătoasă. Cum a trecut peste această situație?

Drama unei femei părăsite de soț pentru amantă. Merge de 17 ani la moaștele Sfintei Parascheva

Drama unei femei părăsite de soț pentru amantă. În fiecare an, pe 8 octombrie, creștinii ortodocși merg cu miile la moaștele Sfintei Parascheva, considerată făcătoare de minune. Oamenii merg pentru a se ruga pentru sănătatea lor și a familiei lor. Este cazul unei femei din Iași care a trecut printr-o dramă cumplită. Maria Lupu a fost părăsită de soț pentru o altă femeie și de de mulți ani vine să se roage la Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Femeia a povestit prin ce dramă a trecut când a aflat că soțul a părăsit-o pentru o damă de companie.Potrivit acesteia, bărbatul a mers într-o seară, cu mai mulți prieteni, la o damă de companie, iar soțul ei s-a îndrăgostit de această femeie. Fără să stea pe gânduri, acesta și-a făcut bagajul și și-a părăsit soția și cele două fiice și s-a făcut nevăzut.

Maria a știut mereu de aventurile extraconjugale ale soțului ei, dar a trecut peste infidelitate de dragul copiilor. ”El toată viața a umblat pe la femei, cu câte 20 de lei, mergea și își făcea plăcerile. Eu am știut mereu, dar nu aveam ce să îi fac. Îl lăsam să se distreze și eu îmi vedeam de casă și de fetele pe care le avem împreună. Când m-a părăsit pentru aia, una din fete avea 9 ani, iar cealaltă 19. Le-am crescut foarte bine singură. Mi-a adus și boli de la vagaboantele la care se ducea, și acum sunt bolnavă din cauza lui. Dacă vă povestesc cum s-a îndrăgostit de asta pentru care m-a lăsat, vă dați seama ce om este.Este vorba despre o fată de pe aici, de prin zonă, de care se știa că îi place viața, a mers la ea cu toți colegii, înclusiv cu inginerul lor, s-au distrat toți cu ea, iar el, ca fraierul, s-a îndrăgostit și și-a lăsat familia pentru ea. De atunci sunt împreună și când am mers și am dus nepoata la grădiniță, m-am întâlnit cu ea și era cu o fetiță de aceeași vârstă cu nepoata mea. Vă dați seama? Nu mă mai interesează de el”, a declarat Maria Lupu pentru bzi.ro.

De 17 ani se roagă la moaștele Sfintei Parascheva

De 17 ani vine să se roage la Moaștele Sfintei Parascheva. După trădarea soțului ei, Maria Lupu nu a vrut să se mai căsătorească niciodată, mărturisind că o duce mai bine acum decât atunci când era măritată.

De când a divorțat și i-a furat actele, Maria nu mai știe nimic despre tatăl fetelor sale. ”Nu mai vreau pe nimeni, m-a dezamăgit total și nu îmi mai trebuie. Nu am mai vrut alt bărbat în viața mea, chiar dacă a fost un moment în care era să mă căsătoresc. Nu mai vreau nici așa ca aventuri, cum e lumea asta, dar nu vreau să văd pe nimeni. În ograda mea nu intră decât prietenii sau nașii. O duc foarte bine, dacă știam că e atât de bine, divorțam de când m-am măritat. Nu imi trebuie bărbați.”, a mai spus femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: