Redactia.ro
Home » Știri » „Drumul morţii” din România a mai răpit două suflete! Pe traseu, sunt mai multe cruci decât borne kilometrice (VIDEO)

„Drumul morţii” din România a mai răpit două suflete! Pe traseu, sunt mai multe cruci decât borne kilometrice (VIDEO)

accident rutier galati

Un alt accident foarte grav a avut loc pe DN2-E85, pe raza localităţii Bizighești, din judeţul Vrancea. Sâmbătă, au murit doi oameni, iar o altă persoană, rănită grav, a fost transportată la spital.

Tragedia s-a întâmplat după ce un microbuz a intrat violent într-un TIR.

Şoferul n-a observat TIR-ul la timp

TIR-ul staţiona pe acostament, iar șoferul autoutilitarei nu l-a observat la timp ca să oprească. În microbuz se aflau şoferul şi doi călători, care stăteau pe locurile din faţă. Toţi trei au rămas încarceraţi. Din păcate, pentru şofer și pasagerul din dreapta nu s-a mai putut face nimic.

Prin apel 112 a fost sesizată producerea unui accident rutier grav în localitatea Bizighești. Impactul violent a avut loc între un TIR și o autoutilitară. Autoritățile au transmis că primele informații pe care le-au primit indicau faptul că la fața locului erau persoane încarcerate. De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier au fost trimiși la locul accidentului.

Pentru salvarea celui de-al treilea a fost chemat în ajutor şi un elicopter SMURD care l-a dus la un spital din Galați. „Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 1 autospecială de stingere și modulul SMURD, la un accident rutier produs pe DN2-E85, in localitatea Bizighești, între un tir și o autoutilitară.

În urma accidentului au rezultat 3 victime (2 inconștiente) încarcerate. La locul intervenției s-a deplasat și elicopterul SMURD Galați”, a transmis ISU Vrancea.

Numărul crucilor l-a depăşi pe cel al bornelor kilometrice

DN2-E85 este singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi e permanent în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere.

De altfel, numărul crucilor e mai mare decât cel al bornelor kilometrice. Luna trecută, au fost înregistrate cel puțin patru accidente mortale pe această șosea.

Cel mai recent, s-a produs marți, când, în urma impactului dintre un autoturism și un TIR, doi soți aflați în mașina mică au murit. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, pe loc, iar soția sa, 63 de ani, la spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: