Redactia.ro
Home » Știri » DSP îi refuză dreptul de a-și conduce mama pe ultimul drum. Povestea cutremurătoare a unei jurnaliste din Craiova. ”E inuman să nu mi se permită să-mi conduc mama pe ultimul drum”

DSP îi refuză dreptul de a-și conduce mama pe ultimul drum. Povestea cutremurătoare a unei jurnaliste din Craiova. ”E inuman să nu mi se permită să-mi conduc mama pe ultimul drum”

Povestea cutremurătoare a unei jurnaliste din Craiova

O jurnalistă din Craiova își strigă durerea după ce mama sa a fost ucisă de coronavirus, iar ea nu poate merge la înmormântare. Jurnalista a fost și ea testată pozitiv, fiind asimptomatică și se află în izolare. Distrusă de moartea mamei sale, aceasta le-a cerut celor de la DSP permisiunea să-și conducă mama pe ultimul drum, chiar și din mașină.

Declarația șocantă a unei jurnaliste. ”E inuman să nu mi se permită să-mi conduc mama pe ultimul drum”

Jurnalista Loredana Chimoiu din Craiova își strigă durerea, după ce mama sa a murit de coronavirus, fiind și ea testată pozitiv și se află în izolare la domiciliu. Cum nu era de ajuns, femeia le-a cerut permisiunea celor de la DSP să-și conducă mama pe ultimul drum, dar a fost refuzată categoric de instituție. Potrivit acesteia, starea sa de sănătatea este perfectă, fiind asimptomatică. Din păcate, mama sa care a fost confirmată cu COVID, a murit la spital, fiica acesteia susținând că femeia a luat virusul din spital.

Astfel, Loredana a solicitat Direcția de Sănătate Publică să i se permită să participe la înmormâmntarea mamei sale, chiar și din mașină, dar aceasta i-a fost refuzată. „Este inuman să nu mi se permită nici măcar să-mi conduc mama pe ultimul drum”, afirmă jurnalista, care a postat pe Facebook răspunsul primit de la DSP, precum și o nouă solicitare pe care o face, de această dată, către Prefectură.

O nouă solicitare căre prefect

Jurnalista nu a renunțat la dorința de a-și conduce mama pe ultimul drum, motiv pentru care a făcut un apel către Prefectura Dolj să i se permită să iasă din izolare pentru câteva minute. „Subsemnata Popescu Loredana (Chimoiu) având în vedere comunicarea DSP înregistrată sub nr 18779/04.11.2020, solicit să dispuneți emiterea avizului privind suspendarea temporară a măsurii izolării pentru o durata de 30 minute, în intervalul orar 14,00 – 14,30 în data de azi, 05.11.2020, pentru subsemnata în vederea participării la înmormântarea mamei, Chimoiu Florența”, este solicitarea jurnalistei.

De asemenea, jurnalista a menționat în documente că se va deplasa cu mașina personală, cu combinezon, mască, vizierp și nu va părăsi autovehiculuk. Totodată, Loredana a declarat că va asista la o parte din ceremonie din mașină, și a precizat că măsura dispusă de DSP este abuzivă și de rea credință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: