Redactia.ro
Home » ADEVARUL » E foarte sexy, dar toți se feresc de ea. Ce ascunde?

E foarte sexy, dar toți se feresc de ea. Ce ascunde?

GALERIE FOTO (10) foarte sexy

Maria Domark este o tânără foarte sexy, care face furori pe rețelele de socializare. Originară din Israel, tânăra se bucură de o mare popularitate pe Instagram, acolo unde a adunat o comunitate de 1.2 milioane de urmăritori. Puțini știu, însă, care este adevărata profesie a modelului. Mulți fug de ea când aud ce face ea zi de zi.

E foarte sexy, dar… periculoasă!

Pe contul ei de Instagram se regăsesc zeci de postări incitante, în care își expune trupul ca tras prin inel. Maria Domark a semnat zeci de contracte cu branduri internaționale, grație succesului ei în mediul online, însă nu asta e profesia ei.

Când nu postează pe Instagram, Maria Domark… își execută stagiu militar obligatoriu în Israel. Tânăra nu a zis „nu” când a venit vorba de a-și servi patria, iar cei care o urmăresc în mediul online o admiră pentru asta. Recent, ea postase câteva fotografii în uniforma militară, iar internauții au luat-o razna.

Mulți fug de ea

În fotografia respectivă, Maria Domark apărea alături de o armă, și-n ținuta militară. Mulți au apreciat-o pentru imaginea promovată, în timp ce alții au rămas muți de uimire. În cele din urmă, tânără a îndepărtat fotografiile respective de pe rețelele de socializare. Pesemne, guvernul israelian nu a fost chiar bucuros să vadă că are parte de o așa expunere.

În prezent, tânăra este un model cunoscut, semnând contract după contract. Rămâne de văzut dacă va lăsa haina militară pentru cea de… model internațional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini