Redactia.ro
Home » Știri » E oficial! S-au despartit definitiv…

E oficial! S-au despartit definitiv…

E oficial! S-au despartit definitiv. Un cuplu ce parea sa se indrepte pe calea cea buna si sa se transforme intr-o frumoasa poveste de dragoste a pus capat relatiei. Jessie J si Channing Tatum sunt liberi pe piata.

La inceput isi consumau relatia in spatele usilor inchise, feriti de ochii curiosilor, mai ales ca unul dintre parteneri venea dintr-o casatorie solida. Channing Tatum isi parasea sotia pentru frumoasa cantareata Jessie J. Se pare ca lucrurile nu au mers asa de bine intre cei doi, astfel ca, acestia au spus stop relatiei de mai bine de doi ani si au mers catre un nou capitol in viata. Ruptura a fost confirmata chiar de cantareata, care a decis sa spuna adevarul si sa inchida gura celor care doar banuiau ca Jessie J si Channing Tatum nu mai formeaza un cuplu. “Viata ca femeie singura pe timp de pandemie”, a scris cantareata Jesie J pe retelele de socializare, in dreptul unui videoclip atragator infatisand-o dansand intr-o rochie neagra.

S-au iubit inca din 2018

Cantareata Jessie J si actorul Channing Tatum au recunoscut relatia in 2018 cand acestia au fost surprinsi de paparazzi impreuna. Mai mult, in cadrul unui festival cunoscut de la Hollywood, Jessie J i-a dedicat lui Channing o melodie, semn ca iubirea aparuse deja in sufletele lor. In 2019, cuplul trecea prin momente grele si se despartea, insa pentru putin timp, cei doideclarand ca nu pot sta departe unul de celalalt. Inevitabilul s-a produs, oar izolarea pe timp de pandemie nu a facut nimic altceva decat sa subliniee problemele celor doi si sa ii faca sa ia o decizie radicala, aceea de a se desparti.

E oficial! S-au despartit definitiv. Un cuplu ce parea sa se indrepte pe calea cea buna si sa se transforme intr-o frumoasa poveste de dragoste a pus capat relatiei. Jessie J si Channing Tatum sunt liberi pe piata.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: