Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan Mediaș! ”Nu s-a găsit nicio soluție!”

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan Mediaș! ”Nu s-a găsit nicio soluție!”

Edi Iordanescu antrenor CFR Cluj, Dan Petrescu

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan Mediaș. Contractul i-a expirat pe 31 mai și tehnicinul a decis să nu își prelungească înțelegerea.

Antrenorul își anunțase plecare în urmă cu o lună. Edi Iordănescu a explicat care au fost motivele care au dus la despărțirea de ardeleni.

„Tot ce pot să spun este că a fost o perioadă extrem de grea, cu multe probleme şi chiar obstacole, dar cel puţin la fel de frumoasă pentru mine atât uman cât şi profesional. Am locuit mai mult de un an în hotelul clubului, a fost ca a doua mea casă, mi-am pus toată priceperea, experienţa, devotamentul, energia şi loialitate pentru Gaz Metan şi grupul extraordinar de jucători cu care am lucrat”, a spus antrenorul, pentru site-ul gaziști.ro.

Gaz Metan este în play-off-ul Ligii I și ocupă locul 6 cu 23 de puncte.

Edi Iordănescu:”Nu accept mediocritatea!”

De mai multă vreme, fiul lui Anghel Iordănescu a atras atenția asupra problemelor pe care le avea clubul. Preşedintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, și Edi Iordănescu au încercat să găsească o soluție pentru ca antrenorul să nu părăsească banca tehnică, dar nu au ajuns la niciun compromis.

”Mărturisesc că nu am respins continuitatea. Până în acest moment nu s-au găsit soluţii pentru rezolvarea problemelor financiare, nu s-a putut construi un buget şi o strategie pentru sezonul viitor, iar eu nu pot să îmi asum obiective importante fără a mă baza pe lucruri clare. Nu plec de la Mediaş pentru alte oferte, nu există aşa ceva în acest moment. Însă, niciodată nu voi accepta mediocritatea şi, pentru mine, o nouă provocare la Mediaş ar fi însemnat un buget şi un plan pentru atacarea cupelor europene. Mediaş va rămâne mereu în sufletul meu, la fel şi Gaz Metan. Le mulţumesc suporterilor pentru susţinere”, a mai spus Iordănescu Jr.

Edi Iordănescu era antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș din 2018. Se pare că locul său ar putea fi luat de Dusan Uhrin junior, fostul tehnician al lui Dinamo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: