Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu, pe picior de plecare! Presa arabă face anunțul

Edi Iordănescu, pe picior de plecare! Presa arabă face anunțul

Edi Iordanescu, CFR Cluj, contract

Edi Iordănescu, pe picior de plecare. Sau cel puțin așa anunță presa din Arabia Saudită. Jurnaliștii arabi susțin că antrenorul celor de la Gaz Metan o va prelua pe Al Ittihad.

De mai multă vreme au existat zvonuri potrivit cărăra, Edi Iordănescu vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș. În ultima vreme antrenorul a fost nemulțumit de mai multe lucruri. Spunea că șefii clubului nu și-au respectat promisiunile. Mai mult la ultimul meci, Dinamo-Gaz Metan 2-0, nici nu a fost la stadion. Motivul ar fi fost suspendarea de două etape pe care a primit-o și astfel a vrut să protesteze împotriva unei decizii incorecte. Potrivit celor de la Goal din Arabia Saudită, negocierile dintre Edi Iordănescu și Al Ittihad ar fi destul de avansate, iar tehnicianul și-ar fi dat deja acordul. În acest moment Al Ittihad este pe locul 8 în campionatul saudit. Echipa din Arabia Saudită a fost pregătită în 2015 de tatăl lui Edi Iordănescu, fostul selecționer Anghel Iordănescu. A câștigat atunci Liga Campionilor Arabiei și Liga Campionilor Asiei. A fost însă demis în urma unui rezultat de egalitate.

Anghel Iordănescu nu este de acord cu plecarea fiului său

Fostul selecționer al României nu ar vrea ca fiul său să plece de la Gaz Metan Mediaș în acest moment.

„Are contract, trebuie să-şi respecte contractul. A fost alegerea lui şi, până la urmă, trebuie să meargă până la capăt”, a declarat acesta la finalul meciului, Dinamo-Gaz Metan.

Edward Iordănescu este antrenor la Gaz Metan de la începutul anului, după ce a fost numit în locul lui Mihai Teja, plecat la FCSB. În luna mai a semnat prelungirea contractului.

Citește și: Adi Pop este nemulțumit ! Nu vrea să mai fie rezervă la FCSB

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: