Redactia.ro
Home » Știri » Ei sunt atacatorii lui Sorin Anghel, bărbatul care și-a pierdut viața la hotelul vedetelor! Vrăjitoarea Sidonia, reținută + legătura dintre Alex Velea și victimă

Ei sunt atacatorii lui Sorin Anghel, bărbatul care și-a pierdut viața la hotelul vedetelor! Vrăjitoarea Sidonia, reținută + legătura dintre Alex Velea și victimă

GALERIE FOTO (5)

În seara de 10 februarie, un eveniment tragic a avut loc într-un hotel din frumoasa zonă a Padinei, din județul Dâmbovița. Cei 3 bărbați suspectați de poliție că ar fi posibilii criminali sunt chiar fiii vrăjitoarei Sidonia.

Un chef aparent plin de veselie și distracție s-a transformat într-o scenă de groază, iar un bărbat și-a pierdut viața. Victima tragică a acestui incident este Anghel Sorin, în vârstă de 41 de ani, din Târgoviște, care a fost înjunghiat mortal în spate.

Ei sunt suspecții în cazul crimei

Informațiile în cazul momentului nu întârzie să apară. Crima de la petrecerea la care participau mai multe vedete cunoscute de la noi scoate la iveală nume noi. Conform informațiilor oferite în exclusivitate de cancan.ro, primul nume oferit, asociat ca fiind autorul acestei agresiuni mortale, este Marin Laurențiu. În vârstă de 31 de ani, mai este cunoscut și ca Solomon. Se află deja sub arestul poliției. Victima, Anghel Sorin, avea doar 41 de ani, fiind ucis prin 20 de lovituri de macetă, date direct în spate.

Din pozele de mai jos, se poate observa cum Alex Velea stă la aceeași masă cu Marin Laurențiu. Pare chiar că artistul și așa-zisul Solomon s-ar distra. Posibilul făptaș al crimei cu sânge rece îi arată cântărețului ceva pe telefon, părând foarte amuzat.

Primul comunicat de presă oferit de Poliție

În urma incidentului, Poliția a intervenit, iar trei suspecți, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, au fost reținuți și se află acum în custodia autorităților. Ancheta este în plină desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare. Un aspect remarcabil al acestei tragedii este implicarea unei persoane cunoscute în lumea ocultă. Vrăjitoarea Sidonia a fost reținută alături de posibilul ucigaș și de alte două persoane.

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan. Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.”, arată comunicatul de presă oferit oficial de Poliția București.

A mai apărut încă un nume cunoscut

La petrecerea care a avut loc în hotelul din zona Padina, se aflau mai multe vedete, printre care George Hora, Alina Eremia, Antonia și Alex Velea. Evenimentul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Se efectuează investigații amănunțite pentru a se stabili toate detaliile și responsabilitățile implicate în acest tragic incident. Este important de menționat că această crimă șocantă a avut loc la Hotel Belmont.

Presupușii criminali au fost opriți în trafic după ce au fugit de la locul faptei. Această tragedie aduce în prim-plan nu doar riscurile unui conflict spontan, ci și complexitatea și imprevizibilitatea unor evenimente tragice. Ele pot avea uneori consecințe devastatoare. Autoritățile își continuă ancheta pentru a aduce dreptate și pentru a asigura că vinovații vor fi trași la răspundere conform legii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: