Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » El are 19 ani și ea are 72. S-au căsătorit în ciuda tuturor și sunt fericiți

El are 19 ani și ea are 72. S-au căsătorit în ciuda tuturor și sunt fericiți

GALERIE FOTO (9)

El are 19 ani și ea are 72. S-au căsătorit în ciuda tuturor și sunt fericiți. Povestea bunicii și a iubitului ei cu 53 de ani mai tânăr a șocat o lume întreagă.

Gary Hardwick are doar 19 ani, dar susține că și-a găsit sufletul pereche. Bunicuța Almeda ”i-a furat mințile”. Cei doi s-au cunoscut în vara lui 2016, au luat masa împreună și după numai 2 săptămâni, Gary și-a luat inima în dinți și a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el.

Răspunsul nu a întârziat să apară și așa cei doi au ajuns să-și uneacă destinele. Nici faptul că băiatul cel mare al femii nu mai vorbește cu ea din cauza noului ei iubit, nu a împiedicat-o pe aceasta să continue relația. Bunicuța are 6 nepoți, iar Gary este chiar mai mic decât unul dintre nepoții ei.

El are 19 ani și ea are 72. S-au căsătorit în ciuda tuturor și sunt fericiți

„Daca iubesti pe cineva, varsta este doar un numar. Mi-am dat seama ca el este sufletul meu pereche. Nu am fost niciodata intimidata de varsta”, au fost cunintele bunicuței.

Ceea ce e și mai interesant este că prima dată când au întreținut relații intime a fost chiar în noaptea nunții, iar Gary a fost încântat. El spune că are o conexiune specială cu Almeda, de care nu vrea să se despartă vreodată. Ba mai mult, cei doi au împreună și un canal de Youtube, cu aproape 50.000 de oameni care îi urmăresc și îi susțin. Mesajul pe care vor ei să îl transmită lumii este acela că vârsta nu contează atât de mult, ea este doar un număr.

Când s-au întâlnit, Gary tocmai ieșise dintr-o relație de lungă durată alături de o altă bunicuță de 77 de ani, și spune că este mult mai matur pentru anii lui, 19 la număr, în plus, el mai adaugă că nu a fost niciodată atras de femei tinere. Despre noaptea nunții el mărturisește: „Este o amantă minunată!”.

Citește și: Nici prin cap nu le trecea că locuiesc lângă o comoară. Uite ce a găsit FBI-ul în curtea lor

Loading...