Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Nici prin cap nu le trecea că locuiesc lângă o comoară. Uite ce a găsit FBI-ul în curtea lor

Nici prin cap nu le trecea că locuiesc lângă o comoară. Uite ce a găsit FBI-ul în curtea lor

Nici prin cap nu le trecea că locuiesc lângă o comoară. S-au mutat de câțiva ani într-o casă nouă, dar nu știau nimic despre vechii proprietari.Într-o zi s-au trezit cu autoritățile la ușă. Uite ce comoară au găsit în grădina lor.

Doar în America vezi așa ceva! O familie și-a cumpărat o casă nouă. Nu au știut nimic despre vechii proprieteri, dar erau mulțumiți cu noua lor viață. Timp de câțiva ani au trăit liniștiți, însă într-o zi avea ca totul să se schimbe.

FBI-ul s-a prezentat la poarta lor și astfel au început căutările unei comori care fusese îngropată acolo înainte ca aceștia să cumpere locuința. Vechiul proprietar era un fost șofer de camion care trasporta bani de la Banca Americii. Acesta primise 5 ani de închisoare pentru furt recunoscut. El, împreună cu un alt coleg de-al său, furaseră un milion de dolari.

Nici prin cap nu le trecea că locuiesc lângă o comoară. Uite ce a găsit FBI-ul în curtea lor

După ceva timp petrecut în curte, agenții au descoperit 600.000 de dolari. Hîrtiile de 10 și 20 de dolari erau aranjate în pungi și îngropate sub câșiva copaci.

Potrivit anchetei, după ce au ridicat suma de la bancă, cei doi au oprit într-o parcare și au luat banii, după care i-au împărțit. 85.000 de dolari au fost recuperați când a fost descoperit furtul. Acum, autoritățile federale trebuie să mai recupereze încă aproximativ 400.000 de dolari.

Citește și: Câți bani primește soția lui Iliescu! Nina Iliescu și-a făcut public talonul de pensie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: