Redactia.ro
Home » Monden » Elena Băsescu, detalii surprinzătoare despre Sofia, fiica sa cea mare: „Știu cum este să ai un copil născut prematur”

Elena Băsescu, detalii surprinzătoare despre Sofia, fiica sa cea mare: „Știu cum este să ai un copil născut prematur”

GALERIE FOTO (9)

Elena Băsescu a vorbit pentru prima oară despre fiica sa cea mare, Sofia. Fiica fostului președinte al României a născut-o pe fiica sa prematur, și a vorbit despre expriența ei de mamă, prin ce a trecut și cum s-a descurcat cu primul său copil.

Elena Băsescu, detalii surprinzătoare despre Sofia, fiica sa cea mare: „Știu cum este să ai un copil născut prematur”

Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a vorbit pentru prima dată despre fiica sa cea mare, Sofia. În urmă cu șapte ani, pe 1 septembrie, Elena Băsescu aducea pe lume primul său copil, o fetiță, pe nume Sofia. Elena a născut-o pe Sofia cu trei săptămâni mai devreme. Se pare că bruneta ar fi avut probleme cu coagularea sângelui în timpul sarcinii și cu toate că a făcut tratament, fiica fostului președinte a avut o hemoragie abundentă înainte cu trei săptămâni, înainte să nască. Astfel, Elena Băsescu a fost anunțată de medici că trebuie să nască, făcându-i cezariană de urgență.

Deși a fost născută prematur, Sofia a primit nota 9 la naștere. Mai mult, aceasta a fost un bebeluș puternic, și nu a fost nevoie să stea în incubator. Candidată la alegerile parlamentare, Elena Băsescu a povestit în urmă cu câteva zile, cu ocazia Zilei mondiale a copiilor născuți prematur, despre experiența sa cu Sofia. ”Sofia s-a născut cu câteva săptămâni înainte de termen, ne-a facut o bucurie ceva mai devreme. Deci, ştiu cum este să ai un copil născut prematur. Cu atenţie şi îngrijire, el va creşte mare şi sănătos, aşa cum, mulţumesc lui Dumnezeu, s-a întâmplat cu Sofia.Din păcate, în România, încă există probleme cu privire la dotarea cu echipamente medicale şi există un deficit de resursă umană pe zona personalului medical din zona de neonatologie”, a spus Elena Băsescu.

Elena Băsescu are trei copii

Elena Băsescu, în vârstă de 40 de ani are trei copii, Sofia, Traian și Anastasia. Sofia și Traian sunt rodul iubirii dintre Elena și Bogdan Ionescu, zis Syda. Anastasia, în vârstă de doi ani, este copilul acesteia cu Cătălin Gheorghe. Deși a încercat să-și facă o familie, Elena este în prezent o mamă singură, după ce s-a despărțit de curând de tatăl Anastasiei. Într-o emisiune, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a declarat că părinții ei se implică foarte mult în creștere celor trei copii ai săi, iar cei mici sunt extrem de atașați de bunicul lor în mod special. „Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul. Ea și-a făcut adresă de e-mail. În weekend rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a povestit Elena Băsescu.

Pe 6 decembrie, românii vor ieși la vot pentru a-i alege pe parlamentari. Elena Băsescu se întoarce din nou în politică, candidând ca parlamentat al României. Nu este pentru prima dată când aceasta se implică în politică. În perioada 2009-2014, Elena Băsescu a fost europarlamentar al României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: