Redactia.ro
Home » Monden » Elena Cârstea, probleme de sănătate în SUA, unde s-a stabilit de ani buni: ”Am fost puțin bolnăvioară lunile astea”

Elena Cârstea, probleme de sănătate în SUA, unde s-a stabilit de ani buni: ”Am fost puțin bolnăvioară lunile astea”

La 6 luni de la atacul cerebral, Elena Cârstea își mărturisește durerea: „De abia pot să merg, soțului îi e frică să nu…”

Artista Elena Cârstea este stabilită în SUA de 14 ani și are 58 de ani în prezent. În ultimele luni, s-a confruntat cu probleme de sănătate, după cum mărturisește chiar ea.

Elena Cârstea, probleme de sănătate în SUA, unde s-a stabilit de ani buni: ”Am fost puțin bolnăvioară lunile astea”

Elena Cârstea lucrează ca agent imobiliar în SUA, unde s-a stabilit în urmă cu 14 ani, alături de soțul ei, Glenn Muttart. Într-o postare pe Facebook, artista spunce că îi este dor de țară și de scenă, dar pandemia o împiedică să revină. De altfel, a dezvăluit că în ultimele luni s-a confruntat cu probleme de sănătate, dar nu au fost grave.

„Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți, de unde și vorba românească ****te-n dinți. M-am distrat zilele astea cu tot Covidul și nu pot să vorbesc pentru că m-am pregătit de niște implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai. Mi-au făcut ei niște dinți, dar zici că sunt Sean Connery când vorbesc. Am fost puțin bolnăvioară lunile astea, dar nu a fost nimic grav și acum sunt la serviciu, pentru două ore, la o casă interesantă, dar este loc și de mai bine. Acum, cu frumusețea mai ca la gară. Nu știu când mai ajung în țară, cu drumurile astea, e complicat pentru toată lumea. Nu știu ce mai este în România, nici nu am apucat să mai urmăresc, dar sper să fiți bine”, le-a transmis Elena Cârstea urmăritorilor săi de pe Facebook, scrie Gândul.

Elena Cârstea a mai avut probleme de sănătate

În urmă cu câțiva ani, artista a  suferit un anevrism cerebral și a trebuit să fie operată. Operația a costat-o atunco  100.000 de euro și a fost amânată de mai multe ori, din cauza unor complicații la nivelul tiroidei, care nu permiteau înlăturarea anevrismului.

Elena Cârstea s-a cunoscut pe Internet cu soțul ei, față de care are o admirație aparte pentru că o răsfață cum se cuvine, deși nu este un om bogat.

„Eu şi Glenn ne-am cunoscut pe Internet, pe drum, pe traiectorie. Cu totul întâmplător. Şi, mai întâi, am vorbit mult online amândoi.Am vorbit o grămadă, dar el m-a invitat să merg acolo şi am zis: «Ok, hai că vin!», iar la al doilea drum pe care l-am făcut, el nu m-a mai lăsat să plec.A zis să rămân acolo. Şi m-a cerut de nevastă după o săptămână. Vorbesc serios! Iar eu am zis «Da», pentru că zâmbea foarte drăguţ.M-am îndrăgostit de gropiţele lui. E scump, e un om foarte-foarte în banca lui. Soţul meu e un om foarte drăguţ.Am învăţat să ne menajăm unul pe celălalt.Dacă eu nu am chef să spăl vasele, spală el. Dacă el nu are chef, fac eu. Deci ne menajăm tot timpul unul pe celălalt. Glenn îmi aduce flori tot timpul, face nişte chestii foarte drăguţe. Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez şi mai mult gesturile lui. Îmi aduce flori aproape în fiecare săptămână, mă mai scoate în oraş”, şi-a amintit binecunoscuta cântăreaţă.

La 13 ani de când a plecat în SUA, Elena Cârstea anunță: "Azi am devenit...

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: