Redactia.ro
Home » Monden » Elena Marin se confruntă cu probleme după Survivor România. Faimoasa a fost nevoită să renunțe la visul ei

Elena Marin se confruntă cu probleme după Survivor România. Faimoasa a fost nevoită să renunțe la visul ei

Elena Marin se confruntă cu probleme după Survivor România. Faimoasa a fost nevoită să renunțe la visul ei

Elena Marin a rămas cu unele probleme de sănătate după participarea la Survivor România și nici până în prezent nu a putut să își reia activitatea. Faimoasa a renunțat la visul ei. 

Elena Marin se confruntă cu probleme după Survivor România. Faimoasa a fost nevoită să renunțe la visul ei

Elena Marin a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România. Aceasta a fost la un pas de finală, însă a părăsit compeția. Prezentă în cadrul unei emisiuni, fosta concurentă a mărturisit că a rămas cu probleme grave de sănătate și că până în momentul actual nu a putut să își reia activitatea. Mai mult, Elena Marin ar putea ajunge chiar pe masa de operație din cauza accidentărilor pe care le-a suferit în cadrul competiției.

„Nu mă pot întoarce la dans, nici măcar nu pot merge pe tocuri. Am probleme la ambii genunchi si la gleznă. Am fost la patru medici. Doi mi-au spus că am nevoie de operație imediat, iar ceilalți doi au mers pe partea de fizioterapie, dar nu au garantat. Nimeni nu mi-a dat nicio șansă de 100% ca voi fi ok cu fizioterapia. Acum mă întreb dacă să fac fizioterapie și să pierd o lună-două, iar apoi să ajung la operație? (…) Încerc să mă gândesc la mine și să iau cea mai bună decizie.”, a declarat Elena Marin, la Ștafeta Mixtă.

Elena Marin este devastată din cauza faptului că nu se poate întoarce la ceea ce iubește cel mai mult, adică la dans. Faimoasa a mai declarat că înainte de a intra în competiție avea 5 job-uri și visa să își deschidă propria sală de dans. Acum, toate aceste lucruri par foarte îndepărtate.

„Când am aflat, am fost devastată. Eu mă așteptam să revin la dans cât mai repede, să îmi deschid sala de dans de care am tot vorbit. Am trecut prin câteva zile devastatoare, în care nu știam ce să fac, plângeam. Andrei era lângă mine și încerca să îmi ridice moralul. Aveam 5 joburi înainte să plec, asistenta lui Mihai morar, lucram la Circul de stat, lucram cu Andreea Bălan, aveam evenimentele mele și lucram și la o sală de fitness. Dar cel mai tare mă doare că nu pot să îmi deschid sala de dans”, a mai spus Elena Marin.

Elena Marin ar putea ajunge pe masa de operație

A luptat, a îndurat și a rezistat aproape șapte luni pe insula Dominicană. Elena Marin se află printre veteranii show-ului Survivor România 2021, demonstrându-le tuturor cât de puternică și curajoasă este. A fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România, și chiar dacă nu a reușit să plece acasă cu marele premiu, dansatoarea le-a câștigat inimile a sute de persoane care o apreciează pentru caracterul său. Recent, internauții au vrut să afle mai multe lucruri despre fosta asistentă tv, aceasta primind sute de mesaje pe rețelele de socializare.

În urmă cu puțin timp, Elena Marin le-a explicat fanilor săi de ce nu comunica des cu susținătorii săi. De-a lungul emisiunii, șatena s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, dar acum acestea s-au agravat. Elena le-a spus fanilor săi că există posibilitate să se opereze, dar urmează să revină cu mai multe detalii la momentul potrivit.

 ”Stiu ca am fost absenta in ultimul timp, din mediul online.Mi-ati trimis foarte multe mesaje, in care ma rugati sa pun story-uri, sa postez, sa va spun mai multe detalii despre mine. Din pacate, problemele de sanatate pe care le am sunt ceva mai grave. Exista probabilitatea sa ma operez, inca nu voi da mai multe detalii din casa pentru ca nu am luat o hotarare, o sa va spun la momentul potrivit despre ce este vorba, dar pana atunci voiam sa va multumesc, citesc zilnic mesajele de la voi si nu aveti idee cat de mult inseamna.Va multumesc, va iubesc si ma inclin in fata voastra”, a spus Elena Marin, pe contul ei de Instagram.

Etichete: