Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea, criticată din nou! Ce s-a întâmplat după ce fanii au văzut imaginile cu iubitul ei, tăind lemne

Elena Udrea, criticată din nou! Ce s-a întâmplat după ce fanii au văzut imaginile cu iubitul ei, tăind lemne

Elena Udrea, criticată din nou!

Elena Udrea se află din nou în atenția publicului. Fosta politiciană a fost aspru criticată după ce imaginile cu iubitul ei când tăia lemne, au fost postate. Blondina a postat chiar ea pe contul ei de Facebook o filmare cu Adrian în timp ce sparge lemne cu toporul în fața vilei lor, dar se pare că fanii acesteia au avut ceva de comentat.

Elena Udrea, criticată din nou! Ce s-a întâmplat după ce fanii au văzut imaginile cu iubitul ei, tăind lemne

Elena Udrea, în vârstă de 46 de ani se află din nou în fața criticilor. Fostul ministru al Turismului a postat o filmare cu iubitul său, Adrian Alexandrov în timp ce tăia lemne cu toporul în fața vilei sale de la Corbeanca. “Activități în timpul pandemiei”, a scris fostul ministru pe rețeaua de socializare.

Se pare că fanii au observat o greșeală care ar fi putut produce o adevărată tragedie. Fetița cuplului, Eva se afla aproape de locul în care tatăl ei spărgea lemne. Internauții susțin că toporul s-ar fi putut rupe. În tot acest timp, Elena Udrea își încurajează iubitul. „Bun!„, exclamă Elena Udrea după ce Adrian Alexandrov a spart din prima o buturugă de lemn. „Aveți grijă cu toporul, oricând se poate rupe și lovi pe cei din jur. Asigurați-vă că nu aveți pe nimeni prin preajmă. Eu am văzut că în spatele d-voastră era o mică fetiță. Vă spun toate astea deoarece cunosc cazuri„, a scris cineva, în timp ce alți internauți i-au susțin ideea.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, o iubire ca în filme

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de câțiva ani, iar rodul iubirii lor este Eva, în vârstă de doi ani. Aceasta a declarat motivul pentru care nu s-a căsătorit cu iubotul său. „Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu in garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva„, a declarat Elena Udrea într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: