Redactia.ro
Home » Monden » Eliminare-surpriză la Survivor All Stars? TJ Miles i-a semnat sentința lui Zanni

Eliminare-surpriză la Survivor All Stars? TJ Miles i-a semnat sentința lui Zanni

Eliminare-surpriză la Survivor All Stars? TJ Miles i-a semnat sentința lui Zanni

Astăzi, într-un nou episod plin de tensiune din cadrul competiției Survivor All Stars, emisiunea-concurs ce a captivat publicul de pe Pro TV, va avea loc o surpriză de proporții. La consiliul tribal al episodului 24, un nume incontestabil al competiției, Zanni, se află în pericolul de a fi eliminat din competiție. Decizia crucială aparține lui TJ Miles, câștigătorul imunității individuale.

Eliminare-surpriză la Survivor All Stars

Consiliul tribal a debutat cu votul unanim al Faimoșilor, care l-au desemnat pe Cătălin Zmărăndescu drept membrul considerat a fi slăbiciunea tribului roșu. Cu toate acestea, momentul decisiv al serii a sosit odată cu nominalizarea făcută de către TJ Miles, punând în fața unei noi provocări pe Zanni, considerat marele favorit al sezonului.

TJ Miles i-a semnat sentința lui Zanni

Inițial, într-o încercare de a-și motiva gestul, TJ Miles a subliniat că nu este vorba despre o strategie, ci mai degrabă despre o responsabilitate impusă de situație.

„Nu vreau să o numesc strategie, pentru că nu este strategie. Se cheamă o sarcină. A căzut pe umerii lui. Sunt umeri micuți, dar sunt puternici. Un campion trebuie să se bată cu un campion, e simplu. Nu este o strategie din partea mea, ci este sarcina lui Zanni”, a declarat el, evidențiind decizia de a-l nominaliza pe Zanni pentru duel.

Cu un spirit neclintit, Zanni a acceptat provocarea cu demnitate, își exprimându-și încrederea că va rămâne în competiție:

„Da, este o sarcină, dar este o sarcină care are un risc. Riscul de a pleca acasă. Ne vedem la duel”, a reacționat Zanni la nominalizare. 

Duelul tensionat dintre Cătălin Zmărăndescu și Zanni poate fi urmărit în această seară plină de emoții, aproape de miezul nopții, la Pro TV.

 

Sursa foto: PRO TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: