Redactia.ro
Home » Știri » Elon Musk şi soția sa s-au despărțit după o relație de trei ani. Ce se va întâmpla cu copilul lor

Elon Musk şi soția sa s-au despărțit după o relație de trei ani. Ce se va întâmpla cu copilul lor

Elon Musk și Grimes s-au despărțit după trei ani de relație. La doar câteva lui după ce au devenit părinți, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cu cine va rămâne copilul lor?

Elon Musk şi soția sa s-au despărțit după o relație de trei ani. Ce se va întâmpla cu copilul lor

După trei ani de relație Elon Musk și Grimes și-au spus adio. La doar câteva lui după ce au devenit părinți, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Aceștia au rămas în relații bune și se ocupă ambii de creșterea bebelușului lor. Nimeni nu se aștepta la această despărțire!

Fondatorul SpaceX a confirmat că el și cântăreața sunt „semi-separați”, dar rămân în relații bune și continuă să-l crească împreună pe fiul lor de 1 an, numit X Æ A-Xii Musk. Potrivit spuselor miliardarului motivul care a stat la baza despărțirii are legătură cu activitățile milionarului, care este extrem de ocupat și călătorește foarte mult.

Ultima apariție publică împreună a celor doi a fost Gala Met la începutul acestei luni. Însă atunci cântăreața Grimes a apărut singură pe covorul roșu, Elon Musk alăturându-se soției sale doar înăuntru.

”În activitatea mea la SpaceX și Tesla, e necesar să fiu prezent în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar ea lucrează în principal în Los Angeles. Acum locuim împreună, iar bebeluşul X este în camera alăturată”, a spus Elon Musk.

Miliardarul mai are şase copii, din relaţiile anterioare

Elon Musk a fost căsătorit anterior cu scriitoare Justine Wilson, cu care are cinci fii: gemenii Griffin și Xavier, în vârstă de 17 ani, și tripleții Damian, Saxon și Kai, în vârstă de 15 ani.

De asemenea, miliardarul a fost căsătorit, de două ori, cu actrița Talulah Riley. Cei doi s-au căsătorit prima dată în 2010, dar au divorțat în 2012. S-au împăcat un an mai târziu, s-au recăsătorit în 2013 și au divorțat din nou, în 2016.

Înainte de relația cu Grimes, Elon Musk a fost căsătorit cu scriitoare Justine Wilson, alături de care are cinci fii: gemenii Griffin și Xavier, în vârstă de 17 ani, și tripleții Damian, Saxon și Kai, în vârstă de 15 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: