Redactia.ro
Home » Sport » Emma Răducanu are contract cu Porsche, dar conduce o mașină românească. Cum a fost surprinsă sportiva britanică

Emma Răducanu are contract cu Porsche, dar conduce o mașină românească. Cum a fost surprinsă sportiva britanică

GALERIE FOTO (5) Emma Răducanu are contract cu Porsche, dar conduce o mașină românească

Emma Răducanu are contract cu Porsche, dar conduce o mașină românească. Sportiva britanică a făcut o mulțime de bani din tenis. Deși este imagine pentru Porsche, Emma Răducanu preferă să se plimbe cu o mașină românească. Emma este proprietară a uneia dintre cele mai ieftine mașini, o Dacie Sandero.

Emma Răducanu are contract cu Porsche, dar conduce o mașină românească. Cum a fost surprinsă sportiva britanică

Emma Răducanu este milionară, fiind una dintre cele mai apreciate tenismente din întreaga lume. La 19 ani, sportiva britanică își poate permite orice mașini își dorește. Cu toate acestea, campioana US Open este proprietara a uneia dintre cele mai ieftine mașini, o Dacia Sandero. Emma Răducanu a fost surprinsă la volanul mașinii sale chiar înainte de Wimbledon, care începe luni. Îmbrăcată în haine de sală, sportiva a condus o Dacia Sandero, produsă în România, care costă în jur de 7000 de euro.

În primăvara anului acesta, Emma a devenit ambasador al mărcii Porche și a primit din partea sponsorului un bolid alb, model 911 GT3, în valoare de aproximativ 180.000 de euro. „Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche.Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor„, a scris Emma Răducanu, pe contul său de Instagram.

Emma se pregătește intens pentru participarea la Wimbledon, unde a fost inclusă de organizatori intre capii de serie a ediției cu numărul 135 a turneului găzduit de All England Club.

Ce avere are Emma Răducanu

Mulți specialiști susțin că Emma Răducanu va deveni următoarea stea a tenisului mondial. Campioana de la US Open 2021 a primit multe contracte de sponsorizare și are o carieră strălucitoare. Până în prezent, Emma Răducan a adunat din tenis 3.021.929 de dolari americani. Victoria de la Flushing Meadows i-a adus peste două milioane de dolari. Înainte de a semna cu Porsche, averea estimată a Emmei Răducanu ajungea la 5,4 milioane aici incluzând premiile câștigate din tenis, dar și contactele de sponsorizare. Parteneriate de imagine au fost semnate pe mai mulți ani, iar suma totală pe care Emma Răducanu o va încăsa doar din contracte de sponsorizare parafate până acum se ridică la 18 milioane dolari.

Povestea Emmei Raducanu, junioara cu origini romanesti care a devenit speranta tenisului feminin britanic

Emma Răducan s-a născut la Toronto, din tată român și mama de origine chineză, dar s-a mutat în Marea Britanie la vârsta de 2 ani și a crescuyt în comitatul Kent. A primit sprijin financiar din partea reprezentanților tenisului din Marea Britanie, după ce, în 2015, a fost desemnată cea mai bună junioare din lume la categoria ei de vârsta și a câștigat prestigiosul turneu Nike Junior International, competiția desfășurată la Liverpool și dedicată jucătoarelor de până la 18 ani. A devenit cea mai tânără câștigătoare a unui turneu U18 din istoria tenisului, după ce a învins-o in finala, cu 6-1, 6-4, pe Lauryn John Baptiste, o sportivă cu peste patru ani și jumătate mai mare decât ea și principala favorită a turneului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: