Redactia.ro
Home » Știri » Colosala lovitură financiară dată de Emma Răducanu. A semnat cu un gigant de pe piața auto

Colosala lovitură financiară dată de Emma Răducanu. A semnat cu un gigant de pe piața auto

Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA) a dat o nouă lovitură financiară. Tenismena, câștigătoarea victoriei istorice de la US Open 2021, a semnat un nou contract important de publicitate, de data acesta cu gigantul Porsche. 

„Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche. (…) Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”, a spus Emma Răducanu, potrivit The Sun.

Ce colaborări mai are Emma Răducanu

Pe lângă colaborarea cu Nike și Wilson, firmele care-i asigură echipamentul, Emma este și imaginea altor branduri importante. British Airways, Evian, Dior, Vodafone și Tiffany’s se numără printre ele. Pentru un singur astfel de contract, tenismena câștigă cel puțin 2 milioane de dolari.

Jucătoarea britanică are tatăl român și mama din China

Emma Răducanu s-a născut pe 13 noiembrie 2002 la Toronto, Canada. Tatăl său este român, din Bucuresti și mama sa este chinezoaică, din Shenyang, iar ambii lucrează în finanțe. Familia ei s-a mutat la Londra pe când Emma Răducanu avea doi ani. Părinții ei s-au gândit că ar fi un loc interesant în care să-și crească copilul. A început să joace tenis la vârsta de cinci ani la Academia de tenis Bromley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: