Redactia.ro
Home » Știri » ENEL, avertisment de ultimă oră! Toți clienții companiei sunt vizați

ENEL, avertisment de ultimă oră! Toți clienții companiei sunt vizați

ENEL, avertisment de ultimă oră! Toți clienții companiei sunt vizați

ENEL este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de energie electrică din România. În ultima vreme a făcut mai multe schimbări importante, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite, iar acum vine cu un anunț de ultimă oră pentru toți clienții. Toți românii care au contract aici sunt vizați și trebuie să afle care sunt noile schimbări.

Anunț important de la ENEL

Mai mulți români s-au plâns de facturi tot mai mari, motiv pentru care ENEL a decis să analizeze orice detaliu și să facă îmbunătățiri. Astfel, au loc lucrări importante în ceea ce privește sistemele de informație și aplicațiile, motiv pentru care clienții s-ar putea lovi de indisponibilitatea anumitor servicii. Compania avertizează că putem să observăm că nu vine factura la curent, putând să întârzie chiar și două luni, așa cum multora li s-a întâmplat.

„În aceste zile, lucrăm la îmbunătățirea sistemelor noastre informatice, astfel încât serviciile oferite vouă să fie din ce în ce mai performante. Astfel, unele dintre funcționalitățile și serviciile noastre vor avea disponibilitate limitată. Actualizăm aplicația MyEnel, iar aceasta nu poate fi accesată, momentan, de pe telefoanele Huawei și nici de pe cele care folosesc sistemul de operare Android.”, a trasnmis ENEL.

Compania Enel a transmis pentru clienții săi că aplicația pentru mobil nu va funcționa, dar au la dispoziție site-ul web, de unde pot afla orice informație. În plus, furnizorul de energie electrică ia toate măsurile necesare pentru ca românii să primească doar facturi reale, fără prețuri umflate.

Ce se întâmplă cu facturile întârziate

Mulți români se plâng că facturile lor nu au ajuns la timp și continuă să întârzie. Anumite categorii particulare de clienți casnici au fost nevoițit să depună cereri și declarații pentru a beneficia de măsurile de sprijin în vigoare, motiv pentru care anumite acțiuni pot fi întârziate.

Se pare, însă, că există explicații pentru tot. Unii români mai au de așteptat pentru a primi facturile din decembrie 2022 sau ianuarie 2023, pentru că Electrica Furnizare S.A încă lucrează la sistemul de facturare. Compania are în plan simplificarea tuturor procedurilor și îmbunătățirea lor, motiv pentru care pot exista și termene nerespectate.

„În acest moment, noi, furnizorul tău de energie, continuăm să actualizăm sistemele noastre informatice, astfel încât să reflecte aceste modificări legislative. Acest lucru ne determină să emitem facturile aferente consumului tău de energie electrică și gaze naturale cu întârziere.

Ne cerem scuze pentru acest lucru, însă această activitate este necesară pentru a reflecta corect și complet măsurile legislative referitoare la plafonarea prețului la energie.”, transmite Enel.

Cât despre ajutorul de încălzire, beneficiază de el cei cu situații financiare precare. În cazul în care au facturi mai mari decât suma pusă la dispoziție de stat, vor plăti totul din buzunar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: