Redactia.ro
Home » Sport » Este doliu în lumea sportului. Un tânăr fotbalist s-a stins din viață chiar pe teren

Este doliu în lumea sportului. Un tânăr fotbalist s-a stins din viață chiar pe teren

GALERIE FOTO (2) Un fotbalist a murit pe teren la doar 17 ani.

Într-un incident profund tragic care a zguduit comunitatea fotbalistică, un tânăr fotbalist de doar 17 ani și-a pierdut viața pe teren, în urma unui contact dur cu un adversar. Acest eveniment nefericit a avut loc duminică, 24 martie, pe un teren de fotbal din Algeria, subliniind vulnerabilitatea chiar și într-un sport adesea celebrat pentru dinamismul și pasiunea sa.

Victima avea doar 17 ani

Victima, Wassim Djezzar, un promițător jucător U17 al echipei NRB Oued El Ma, participa la o confruntare în liga regională când tragedia a lovit. În timpul unui moment intens al jocului, încercând să intercepteze mingea cu un salt, a fost lovit violent de piciorul unui adversar de la echipa TRB Arris. Incidentul, surprins și distribuit pe rețelele de socializare, arată cum Djezzar, îmbrăcat în tricoul roșu al echipei sale, cade neputincios pe gazon după impact.

Reactia imediată a colegilor de echipă și a spectatorilor, vizibil șocați și disperați, nu a fost suficientă pentru a preveni deznodământul tragic. În ciuda eforturilor disperate de resuscitare efectuate pe teren și a sosirii rapide a unei mașini care l-a transportat pe tânăr la cel mai apropiat spital, viața lui Djezzar nu a putut fi salvată.

 Wassim Djezzar a murit la 17 ani pe terenul de fotbal.
Sursa foto – Presa străină | Wassim Djezzar a murit la 17 ani pe terenul de fotbal.

Niciun echipaj medical nu se afla la fața locului în momentul tragediei

Mai alarmant este faptul că, potrivit rapoartelor de la fața locului, nu exista la momentul accidentului nicio ambulanță sau personal medical pregătit să intervină în astfel de urgențe, o neglijență care ridică întrebări serioase despre măsurile de siguranță la evenimentele sportive din regiune.

Această tragedie aduce din nou în atenție riscurile inerente asociate sportului, chiar și în fotbal, adesea perceput ca fiind relativ sigur comparativ cu alte discipline. Comunitatea fotbalistică globală este îndurerată, iar acest incident tragic reamintește necesitatea implementării unor protocoale stricte de siguranță pentru a proteja viețile sportivilor.

În aceste momente de profundă tristețe, gândurile noastre se îndreaptă către familia, prietenii și colegii de echipă ai lui Wassim Djezzar. Este un moment de reflectare pentru lumea fotbalului și un apel urgent la acțiune pentru a asigura că astfel de tragedii nu se vor repeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: