Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Este nunta anului la Iași! O femeia s-a măritat cu un bărbat care-i putea fi copil

Este nunta anului la Iași! O femeia s-a măritat cu un bărbat care-i putea fi copil

GALERIE FOTO (2) Este nunta anului la Iași! O femeia s-a măritat cu un bărbat care-i putea fi copil

O femeia s-a măritat cu un bărbat care-i putea fi copil! Ea are 76 de ani, iar el are 48, însă nimic nu stă în calea dragostei lor.

Este nunta anului la Iași! O femeia s-a măritat cu un bărbat care-i putea fi copil

Este nunta anului la Iași! O femei în vârstă de 76 de ani s-a căsătorit cu „alesul inimii ei”, un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr. Se întâmplă în comuna ieşeană Şipote.

Zilele trecute, tanti Sofica a îmbrăcat rochia de mireasă, iar Miluţă costumul de mire. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, în ciuda gurilor rele din comună. Cei doi îndrăgostiţi mărturisesc că cea mai mare provocare a fost să-şi găsească naşi. Într-un final, sfătuiţi de preotul din sat, au reuşit să-şi găsească părinţi spirituali şi să se cunune.

Ambii spun că s-au cunoscut mai serios după ce soţul ei s-a stins. De atunci, Miluţă a dat târcoale neîncetat şi i-a făcut curte, dar şi curat prin curte Soficăi, notează bzi.ro.

„Noi suntem împreună de când a murit soţul meu… Cam după jumătate de an, cam aşa. Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu ştie. După nu a mai fost cine ştie ce tam-tam… ne-au lăsat în pace. Preotul tot mi-a spus că ar trebui să mă cunun, că trăim în păcat. Am vrut să mergem, dar nu am găsit naşi. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat şi duminică ne-am cununat”, a spus Sofica Onică pentru sursa citată.

Cei doi au sărbătorit nunta ca la carte

Astfel, cei doi proaspăt cununați au plecat cu nașii spre casă, unde au dat o petrecere „între neamuri”, așa cum spune Miluță.

„Mie mi-e cam rușine. Ce să zic acum? Am făcut-o, am făcut-o. Ne-am cunoscut și am rămas împreună. Eu am venit recent în țară, am fost la muncă în străinătate. Ea mă aștepta mereu… Acum ne-am cununat. Eu am vrut să fiu mire, că nu am fost niciodată, și s-a îmbrăcat și ea în rochie de mireasă. După cununie am mers la nași, am stat la masă, cu serveală, cu muzică… a fost frumos”, a spus Miluță.

Întrebați despre planurile de viitor, cei doi soți au spus că au câteva. Sofica a ținut să spună că în ziua fericitului eveniment nu a fost chiar cea mai fericită, pentru că ai săi copii, 5 la număr, nu i-au fost alături. Totuși, toți au aflat că bătrâna tocmai s-a cununat, pentru că au primit poze pe Facebook.

„Acum ce planuri să avem? Trebuie să ne facem lemne pentru iarnă și trebuie să tăiem porcul. E bun, mare, la vreo 190 de kilograme. În rest, să fim sănătoși”, a spus Miluță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: