Redactia.ro
Home » Monden » Eugenia Șerban a învins cancerul. Iată cu ce se ocupă acum și care sunt planurile actriței

Eugenia Șerban a învins cancerul. Iată cu ce se ocupă acum și care sunt planurile actriței

Eugenia Șerban a trecut prin clipe cumplite o lungă perioadă de timp după ce a aflat că este diagnosticată cu o boală necruțătoare, cancerul. Acum, actrița a învins lupta, s-a vindecat și are planuri mari. Eugenia a făcut declarații prin care a dezvăluit care sunt acestea.

Eugenia Șerban, o viață nouă după lupta cu boala

Eugenia Șerban a vorbit deschis despre experiența cumplită prin care a trecut în perioada în care trata boala necruțătoare pe care a avut-o. Actrița a povestit că din luna oiunie a acestui an s eva întoarce pe marile scene pentru a profesa meseria de care este îndrăgostită iremediabil.

Mă simt mult mai bine. Merg în continuare la control medical, doar când trebuie. Momentan, stau acasă, nu joc. Abia din iunie o să încep activitatea. N-a fost ușor la început, pentru că oricine aude cuvântul cancer îl asociază cu moartea. Abia pe urmă am prins curaj și înveți să lupți. Am aflat că am cancer la un control de rutină. Îndemn orice femeie din lume asta să facă acele controale de rutină, o dată pe an. Medicul mi-a spus că ceva nu este în regulă, a vrut să facă investigații mai multe și, în ziua în care făcea și o biopsie brusc s-a hotărât, când eu eram anesteziată, să le spună asistentelor să-mi facă și o ecografie de sân. A fost ziua în care am aflat că am cancer ginecologic și două tumori și la sâni. Nu am vrut să știe nimeni. Erau doar câțiva oameni acolo care știau. Doctorul meu, de la Spitalul Colentina, care stătea, săracul, cu ochii pe mine să nu mi se facă rău de la chimioterapie. M-ar fi doborât psihic, dacă aș fi spus, atunci, în perioada aia, că am cancer, apăream în toate ziarele. Fără prieteni, nu aș fi rezistat, nu aș fi putut învinge boala.„, a declarat Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban pregătită de o posibilă căsătorie?

Eugenia Șerban a declarat că nu există momentan niciun bărbat în viața ei, dar este deschisă să cunoască pe cineva și este ferm convinsă că bărbatul pe cal alb va veni să o cucerească. Eugenia a fost căsătorită în trecut cu un bărbat de origine arabă cu care are împreună un băiat Lorans Bataineh, acum în vârstă de 27 de ani.

Eu când am divorțat, am divorțat iubind. Dar mi-am dat seama că nu are rost să mai continuăm. Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea. Nu mai este printre noi. Când am fost foarte tânără am suferit foarte tare, am fost înșelată și am băgat imediat divorț. Cel mai urât lucru pentru mine e trădarea. În acest moment, nu există un bărbat în viața mea. Mă simt foarte bine, aștept să vină acel Făt Frumos. Poate să vină oricând!„, a mărturisit Eugenia Șerban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: