Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Europarlamentarul Dragoș Benea, implicat într-un accident rutier. A fost transportat la spital

Europarlamentarul Dragoș Benea, implicat într-un accident rutier. A fost transportat la spital

Dragoș Benea rănit într-un accident rutier.

Europarlamentarul și liderul PSD Bacău, Dragoș Benea, a fost victima unui accident rutier, în timp ce se deplasa cu bicicleta. Social-democratul a intrat într-o mașină parcată, încercând să se ferească de un șofer care i-a tăiat calea. Dragoș Benea a fost ușor rănit în zona capului și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Europarlamentarul Dragoș Benea, implicat într-un accident rutier

Europarlamentarul Dragoș Benea a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier. El se deplasa cu bicicleta într-o comună din Bacău și a intrat într-o mașină parcată, după ce a încercat să se ferească de un șofer care i-a tăiat calea. Liderul PSD Bacău s-a lovit în zona capului și a fost transportat la spita pentur a i se acorda îngrijirile medicale necesare, informeaz cancan.ro.

Cum s-a produs accidentul

Anunțul accidentului a fost făcut chiar de europarlamentar pe pagina sa de facebook, făcând un apel la respectarea regulilor de circulație de către șoferi. De altfel, el a explicat și cum s-a produs evenimentul. În timp ce a intrat în mașina parcată regulamentar, ștergătorul lunetei i-a provocat o tăietură deasupra arcadei stângi.

„Am avut ghinion şi noroc în aceeaşi fracţiune de secundă! Domnilor şoferi, oferiţi respect cicliştilor pentru că nu sunteţi singuri pe străzi! În această dimineaţă, în jurul orei 10.50, deplasându-mă pe bicicletă pe raza comunei Gârleni (sat Lespezi), am fost victima unui incident rutier cauzat de un conducător auto imprudent, care mi-a tăiat calea fără să se asigure în vreun fel.

Pentru a evita o coliziune cu consecinţe potenţial nefaste, am degajat dreapta instantaneu, intrând în coliziune cu o maşină parcată regulamentar. În urma impactului, ştergătorul lunetei mi-a provocat o tăietură deasupra arcadei stângi. Precizez că rulam echipat corespunzător, cu cască de protecţie şi echipament reflectorizant adecvat.

„Atrag atenţia, prin această postare, tuturor conducătorilor auto să şofeze precaut, cu respect pentru toţi participanţii la trafic, inclusiv pentru cicliştii cu care – vor, nu vor – împart arterele rutiere. A practica ciclismul nu trebuie să fie un „sport extrem”, iar şoferii trebuie să ia exemplu din ţările civilizate ale Europei vizavi de respectul acordat persoanelor care aleg să se deplaseze pe două roţi”, a spus Dragoş Benea pe pagina sa de facebook.

Europarlamentarul Dragoş Benea, rănit în urma unui accident rutier! Un autoturism i-a tăiat calea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: