Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV | Adelina face senzație cu vocea ei la doar 10 ani. După ce a impresionat juriul de la „Românii au talent”, zeci de medici s-au aplecat în fața talentului ei

EXCLUSIV | Adelina face senzație cu vocea ei la doar 10 ani. După ce a impresionat juriul de la „Românii au talent”, zeci de medici s-au aplecat în fața talentului ei

GALERIE FOTO (3) Adelina Nedelcu face furori la 10 ani.

La doar 10 ani, Adelina Nedelcu, din Giurgiu, a reușit să capteze atenția și inimile juriului și publicului cu o interpretare care depășește granițele așteptărilor pentru vârsta ei. Pasionată de muzica pop și inspirată de marile voci ale lumii, cum ar fi Celine Dion, Adelina este hotărâtă să-și urmeze visul de a deveni o cântăreață recunoscută la nivel internațional.

O copilărie înconjurată de muzică

Încă de la vârsta de 6 ani, Adelina și-a surprins părinții cu un talent vocal rar întâlnit, un dar pe care îl consideră divin. Crescută într-o familie simplă, unde tatăl este agricultor și mama casnică, Adelina a beneficiat de un suport necondiționat în drumul ei spre îndeplinirea visului de a ajunge pe marile scene ale lumii. Împărtășind dragostea pentru dans și cântec, ea a participat deja la aproximativ 8 concursuri, demonstrând o ambiție și o dedicație care depășesc granițele obișnuite ale vârstei sale.

Părinții o susțin necondiționat și fac tot ce le stă în putere pentru ca fiica lor să participe la cursurile de canto, dar și la concursurile în care este onorată cu premii semnificative. „Nu este ușor sa susții un copil cu o pasiune precum aceasta! Implică eforturi financiare, timp alocat studiului, repetiții pentru o mai bună performanță! Ca părinți încercăm sa îi oferim tot ceea ce este necesar pentru a-și dezvolta acest har! Adelina este un copil care iubește arta în general. Desenează în creion, dansează, cântă.
Repetă 3-4 zile pe săptămână în afară de ora pe care o are împreună cu profesoara ei săptămânal.”, a mărturisit mama copilei, Cristina Nedelcu, în exclusivitate pentru redactia.ro.

Pe lângă mama Adelinei și tatăl face eforturi deosebite pentru ca micuța stea a familiei să persevereze și să ajungă unde și-a propus.

Adelina Nedelcu, viitoarea stea a scenei muzicale la doar 10 Ani

Recent, Adelina a participat la un eveniment organizat de Asociația Solidaritatea Sanitară din Giurgiu, unde a interpretat piese din repertoriul unor legende ale muzicii precum Tina Turner și Whitney Houston. Zeci de cadre medicale i-au apreciat talentul tinerei giurgiuvence. În plus, în același weekend, Adelina a fost și câștigătoarea Marelui Premiu la Festivalul din București Art Dance & Music Festival, confirmând astfel talentul său excepțional.

Adelina Nedelcu în cadrul evenimentului organizat de Asociația Solidaritatea Sanitară din Giurgiu.
Sursa foto : redactia.ro | Adelina Nedelcu în cadrul evenimentului organizat de Asociația Solidaritatea Sanitară din Giurgiu.

Sfaturi și laudă din partea juriului „Românii au talent”

Adelina Nedelcu a făcut furori pe scena „Românii au talent” de la Pro TV. Jurații s-au ridicat în picioare și i-au adus cuvinte de laudă fetei.

Printre aprecierile primite, Dragoș Bucur a subliniat maturitatea vocală neobișnuită pentru un copil de 10 ani: „Am avut uneori senzația că nu ascult un copil, că ascult o cântăreață cu ani de experiență. Ești foarte talentată! Ești făcută pentru scenă!”. În același timp, Andra a evidențiat capacitatea impresionantă a Adelinei de a interpreta cântece dificile: „E foarte interesant cum reușește un copil de 10 ani să ducă un astfel de cântec greu, foarte greu. Ai o voce foarte frumoasă, plină”.

Adelina a fost și câștigătoarea Marelui Premiu la Festivalul din București Art Dance & Music Festival.
Sursa foto – Redactia.ro | Adelina a fost și câștigătoarea Marelui Premiu la Festivalul din București Art Dance & Music Festival.

Educația muzicală

Adelina își perfecționează talentul la școala Any Voice Coach din București, sub îndrumarea Anișoarei Balmuș. Acest mediu de învățare profesională îi oferă oportunitatea de a-și dezvolta atât abilitățile vocale, cât și pe cele scenice, pregătind-o pentru viitoarele provocări din cariera sa muzicală.

Cu o voce puternică, o prezență scenică naturală și un sprijin constant din partea familiei și mentorilor săi, Adelina Nedelcu este pe drumul cel bun către realizarea visului său. La doar 10 ani, ea a demonstrat că pasiunea, dedicația și talentul sunt elementele cheie pentru a atinge succesul în lumea muzicii. Pe măsură ce continuă să impresioneze și să evolueze, nu există nicio îndoială că Adelina va ajunge o stea strălucitoare pe scena muzicală internațională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: