Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Fiica Adinei Buzatu își face studiile în străinătate. Designerul își dorește ca ea să-i preia afacerea: „Îmi doresc acest lucru”

EXCLUSIV! Fiica Adinei Buzatu își face studiile în străinătate. Designerul își dorește ca ea să-i preia afacerea: „Îmi doresc acest lucru”

GALERIE FOTO (3)

Mulți spun că sunt surori! De altfel, și ea recunoaște că a crescut odată cu fiica sa și că sunt cele mai bune prietene. Dar cum a fost pentru Adina Buzatu să accepte ca fiica sa, deja un adult, vrea să urmeze cursurile unei facultăți peste hotare, iar, ulterior, să se stabilească în Marea Britanie pentru master. Ce planuri există pentru fiica Adinei Buzatu, dar și despre ce vrea designerul pentru ea, aflați în acest interviu EXCLUSIV pentru Redactia.ro!

Cum poți descrie momentul în care ai devenit mamă?

Eram un copil cu copil, însă am trăit momentul cu o intensitate fără margini. Mi-am dorit-o pe Sara la nebunie, știam că va fi fată încă din secundă când am aflat că sunt gravidă. Visam la ziua când se va naște și o voi putea strânge în brațe. O alăptam și plângeam de bucurie, lăcrimez și acum când îmi amintesc acele momente. Mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru acest dar minunat, mulțumesc pentru relația extraordinară dintre noi două, dar și pentru oportunitatea de a trăi dragostea absolută pe care doar o mama o simte pentru pruncul ei.

Ai relație foarte apropiată cu fiica ta, Sară. Cum a fost perioada asta de pandemie pentru ține având în vedere că ea se află la studii în Londra?

La începutul pandemiei Sara era încă în Elveția la facultate, în ultimul an. A reușit să ajungă acasă înaintea perioadei de izolare și a făcut proiectul final de acasă. A fost o bucurie enormă pentru noi să petrecem 4 luni împreună și, deși ea muncea 8 ore pe zi la proiect și două pentru firma din Londra la care e angajată de doi ani deja iar eu petreceam mult timp la magazin organizând livrări pentru cliențîi TRENDS, ne găseam zilnic timp să facem lucruri împreună. Făceam sport, găteam, ne uităm la filme, citeam împreună, activități care ne-au lipsit enorm în cei patru ani în care ea a fost plecată la studii. Acum este la masterat la Londra și, deși vorbim zilnic, ne este tare, tare dor!

Fiica Adinei Buzatu își face studiile în străinătate

Apropo de studiile Sarei, ce planuri se întrevăd odată ce finalizează masteratul din Marea Britanie?

Deocamdată lucrează la o companie tech din Londra, în paralel cu studiile, coordonator de marketing și îi place la nebunie. Având în vedere situația din întreagă lume este greu să faci planuri și mai greu să te ții de ele. Deocamdată este fericită acolo, iar dacă ei îi este bine eu sunt și mai fericită.

Fiica Adinei Buzatu
Adina Buzatu își dorește ca fiica ei să-i preia afacerea

Nu de puține ori ai spus că e mâna ta dreaptă. O vezi preluându-ți afacerea într-o bună zi?

Sigur că undeva, în adâncul sufletului, îmi doresc acest lucru. Primează însă dorința de-a o vedea fericită, motiv pentru care o încurajez să aleagă să trăiască și să facă ce își dorește. Dacă decide să se întoarcă și să preia afacerea este binevenita, dacă însă va dori să locuiască în străinătate o voi susține cu tot ce pot și voi găsi variante să îi fiu aproape.

Citește și EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său când a aflat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: