Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV Minelli a spus care este secretul frumuseții și tinereții. Artista este mama a doi copii minunați

EXCLUSIV Minelli a spus care este secretul frumuseții și tinereții. Artista este mama a doi copii minunați

GALERIE FOTO (8) EXCLUSIV Minelli a spus care este secretul frumuseții și tinereții.

La 32 de ani, Minelli se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Melodiile sale au devenit hituri internaționale, iar pe lângă pasiunea de a cânta, Minelli este compozitoare și textieră. Mulți au fost curioși să afle cum reușește artista să se mențină tânără și frumoasă, fiind în același timp mamă a doi copii și artistă. Ei bine, Minelli, pe numele ei real Luisa Luca, a spus în exclusivitate pentru Redacția.ro, care este secretul.

EXCLUSIV Minelli a spus care este secretul frumuseții și tinereții. Artista este mama a doi copii minunați

Minelli sau pe numele său din buletin Luisa Luca, este cântăreață, compozitoare și textieră. După o perioadă îndelungată în care a stat doar în studio să compună pentru alți artiști muzică de excepție, Minelli a revenit în forță în industria muzicală. Piesa de senzație care a urcat-o pe culmile succesului a fost Mariola, devenind hit internațional. Deși a fost pandemie de coronavirus, artista nu a renunțat la pasiunea sa și a lansat noua melodie Ram-pam-pam, urcând rapid în trendul muzical.

Are 32 de ani și cu toate că este mamă a doi copii și artistă, Minelli arată incredibil de bine. În exclusivitate pentru Redacția.ro, artista a spus secretul frumuseții și tinereții. Potrivit acesteia nu este adepta tratamentelor faciale sau să meargă deseori la salon. Minelli a moștenit frumusețea de la mama natură, iar în cazul în care, pe viitor va dori să facă câteva îmbunătățiri, artista nu ar ezita să le facă. „Încerc să mă îngrijesc, dar nu pot să spun că fac mare lucru vizavi de mers la salon și făcut tratamente. Nu sunt adepta. Folosesc o cremă de zi, normală, o cremă de ochi și cam atât. Încă mă mai ajută natura. Poate pe viitor o să apelez și la alte metode de întreținere. „, a declarat artista. Mai mult, cântăreața a subliniat faptul că sportul o ajută foarte mult și o alimentație sănătoasă. „Cred că sportul mă ajută foarte mult și faptul că am o alimentație curată”, ne-a mai spus Minelli.

Cum este Minelii în postura de mamă?

Artista face muzică de aproape 16 ani și a lucrat mult timp cu Marius Moga. Minelli ne-a spus unele lucruri pe care puțină lume le știe despre ea. Conform acesteia, mai are un prenume în afară de Luisa, dar pe care preferă să-l țină ascuns. Minelli recunoaște că nu îi place acest nume, motiv pentru care se recomandă mereu drept Luisa. „Mă cheamă Ionela și este un prenume care nu îmi place neapărat dar e bine că mă mai cheamă și Luisa(râde)”, a declarat vedeta. De asemenea, Minelli a declarat că s-a născut și a copilărit în Slobozia și a făcut parte din trupa Wassabi, trupa făcută de Marius Moga în urmă cu 15 ani.

Pe lângă cariera de artist, Minelli este mamă a doi copii minunați. Are o fată de 12 ani, Sara și un băiețel, Filip de 4 ani, care îi fac viața mai frumoasă artistei. Întrebată cum este în postura de mamă, Minelli a declarat că încearcă de multe ori să se pună la mintea lor și să se joace cu ei. Mai mult, cântăreața a mărturisit că vrea să le ofere copiilor ei ceea ce i-a lipsit ei în copilărie. „Încerc de foarte multe ori să mă pun la mintea lor și să mă joc cu ei pentru că este foarte important pentru dezvoltarea lor. Pot să îmi dau seama că uneori sunt autoritară la modul că nu e nevoie să spun de prea multe ori un lucru pentru a mă asculta. Acest lucru cred că vine și din cauza faptului că încerc să comunic mereu cu ei, să le explic, când le explic de ce să nu facă acest lucru. Încerc să am grijă la ce nu am primit eu când eram mică, să le ofer lor”, ne-a mai spus Minelli.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: