Redactia.ro
Home » Stil de viață » Fă cunoștință cu Cat, pisica cu fața în două culori, pregătită să devină animăluțul tău preferat de pe Internet

Fă cunoștință cu Cat, pisica cu fața în două culori, pregătită să devină animăluțul tău preferat de pe Internet

GALERIE FOTO (7) Pisică față două culori

Cu toții am avut o perioadă grea recent și cel mai bun mod de a ne face să ne simțim mai bine este să ne uităm la poze cu animăluțe adorabile pe internet.

În momentul actual, acel animăluț ridicol de adorabil este Cat, o pisică din Thailanda (da, acesta este numele ei în română. În tailandeză este แมว.) și stăpânul ei Eve, o femeie de afacere în vârstă de 27 de ani.

Cat ne-a atras atenția datorită petelor ei de pe față, care o împart într-o parte în alb, iar în cealaltă într-un gri vărgată. Ea a fost adoptată de Eve când avea trei luni, în Noiembrie 2018, după ce s-a îndrăgostit de “nasul și limba ei dragute și roz”.

Acum, la un an și nouă luni, Cat are niște obiceiuri specifice ei. Îi place să vâneze gândaci de bucătărie și să se joace de-a v-ați ascunselea cu hârtia igienică, care, din întâmplare, este gustarea ei preferată (deși Eve nu îi dă prea multă).

Pisica pe nume Cat este senzație pe internet

Eve spune că prietenul ei cel mai bun este un gândac pe nume Peter, pe care îl fugărește mereu prin casă. Lucrul acesta o sperie pe Eve, dar orice om care are o pisică poate confirma faptul că nu ai cum să oprești o felină din a face ceea ce îi place cel mai mult.

“Cel mai mult îi place să se joace cu gândacii de bucătărie, fiindcă sunt mai mari decât insectele obișnuite și se mișcă foarte repede” a spus eve pentru Metro.co.uk. “Uneori zboară. Îmi e frică atunci când se joacă împreună.”

Cat este puțin mai anxioasă alături de străini, dar pe contul ei de Instagram are un curaj adevărat, lucru care a făcut-o să adune mii de urmăritori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini