Redactia.ro
Home » Monden » Familia Halep trece printr-o drama nesfârșită! ”Mătușa Simonei vine în fiecare zi la cimitir, e distrusă!”

Familia Halep trece printr-o drama nesfârșită! ”Mătușa Simonei vine în fiecare zi la cimitir, e distrusă!”

Familia Halep trece prin printr-o nesfârșită! ”Mătușa Simonei vine în fiecare zi la cimitir, e distrusă!”

Deși Simona Halep are parte astăzi de cea mai importantă și fericită zi din viața ei, se pare că familia jucătoarei de tenis se luptă cu o dramă nesfârșită. Vărul sportivei, Nicia, s-a sinucis în martie 2015, la doar 29 de ani, iar mătușa acesteia suferă cumplit și în ziua de azi. 

Familia Halep trece printr-o drama nesfârșită! ”Mătușa Simonei vine în fiecare zi la cimitir, e distrusă!”

Simona Halep trece astăzi prin momente și emoții nemaiîntâlnite, asta pentru că este pe cale să se se căsătorească cu iubitul ei, Toni Iuruc. Cu toate acestea, există cineva din familia campioanei care suferă enorm.

Nicia Arghir, vărul bun al Simonei Halep, avea doar 29 de ani când a decis să-și ia viața. În martie 2015, tânărul a fost găsit spânzurat cu un cablu electric în casa bunicilor săi, întâmplarea șocând efectiv întreaga familie a sportivei. Simona Halep a fost afectată serios de veste, amânându-și atunci antrenamentul pe care urma să-l facă la Indian Wells, competiție în care era angrenată. Deși inițial apăruse informația că Simona se va retrage din turneu, urmând a lua parte de înmormântarea vărului ei, până la urmă marea campioană a continuat să joace pe pământ american.

După ce terminase Facultatea de Studii Economice a Universității Ovidiu din Constanța, Nicia Arghir se părea că este îndreptățit să se ocupe de afacerile prospere ale familiei, una cu stare în oraș. Mai mult, tânărul împărtășea și dragostea pentru tenis a Simonei, fiind și el instructor de tenis, dar și un jucător promițător la nivelul junioratului. Se pare că totul s-a schimbat atunci când a dat în patima jocurilor de noroc.  Potrivit apropiaților, vărul Simonei Halep a reușit într-un interval relativ scurt să cheltuie mare parte din banii părinților, ajungând inevitabil la mâna cămătarilor, potrivit fanatik.ro.

Mătușa Simonei merge în fiecare zi la cimitir, de mai bine de 6 ani

Astăzi, la mai bine de 6 ani distanță de la tragedie, la Cimitirul Central din Constanța, acolo unde este îngropat Nicia Arghir, mai vin doar rudele apropiate ale dispărutului.

”Vine mama lui, vă spun, și vine în fiecare zi. Eu n-am văzut așa ceva, ca o femeie să vină de șase ani în fiecare zi la mormântul băiatului. Ți se rupe sufletul când o vezi, aprinde lumânări, aduce flori, stă și se reculege acolo. E durere mare! Pe Simona am văzut-o, dar mult mai rar, de două-trei ori. Prima dată când a venit atunci în țară, după înmormântare, a și plâns. Și pe mama ei am mai văzut-o, a venit de câteva ori cu un Mercedes de la domnul Țiriac, mi se pare”, ne-a declarat un angajat al cimitirului despre mama lui Nicia, soră bună cu mama Simonei Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: