Redactia.ro
Home » Sport » Familia lui Marquinhos a fost sechestrată de hoți

Familia lui Marquinhos a fost sechestrată de hoți

fotbaliști prădați de hoți, Angel Di Maria, Marquinos, PSG

Din ce în ce mai multe case ale fotbaliștilor sunt prădate de hoți. De această dată victimele au fost doi jucători de la PSG. Părinții lui Marquinhos ar fi fost sechestraţi pentru o perioadă scurtă, în timp ce familia lui Di Maria s-a speriat foarte tare.

Ultimii doi fotbaliști călcați de hoți, duminică au fost sud-americanii Angel Di Maria şi Marquinhos. Jucătorii erau pe teren în acel moment. Soția lui Angel Di Maria și copiii acestuia s-au speriat foarte tare, mai ales că în urmă cu câțiva ani au trecut printr-o experiență de acest gen în Manchester. Atunci fotbalistul a decis să plece din Anglia. De această dată, spargerea a avut loc la locuința sportivului din Neuilly sur Seine, chiar dacă proprietatea era păzită de un agent. Familia argentinianului a solicitat ca acesta să vină imediat acasă. Di Maria a fost înlocuit în minutul 62 al meciului dintre PSG și Nantes după ce antrenorul parizienilor a aflat despre incident. Potrivit ziarului Le Parisien, soția şi copiii lui Di Maria nu i-au văzut direct pe hoţii, care au spart un seif. Aceștia au plecat cu bunuri în valoare de 500.000 de euro.

Părinții lui Marquinhos, sechestrați de hoți

Brazilianul a aflat la finalul meciului ce s-a întâmplat acasă. Locuința sa este în apropierea casei colegului său, așa că poliția suspectează ca ar fi vorba despre aceeași bandă de hoți. Potrivit presei din Franța, părinții fotbalistului și copiii ar fi fost sechestrați pentru puțin timp într-o debara.

„Familia era în casă, dar nimeni nu a avut de suferit și toată lumea e bine. A fost o sperietură. Autoritățile franceze se ocupă deja de caz”, a scris Marquinhos pe Instagram.

„Este dezamăgirea pierderii celor trei puncte, dar echipa era îngrijorată de lucrurile despre care aţi aflat. Nu este o scuză, dar s-a văzut o scădere neaşteptată a energiei. Da, am vorbit cu jucătorii despre alte lucruri decât cele fotbalistice. Există situaţii care nu au legătură cu fotbalul de care trebuie să ţineţi cont”, a spus antrenorul Mauricio Pochettino după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: